fehér manikűr

Hogy éljük ki így a kreativitásunkat? − tombol az „unalmas" körömtrend

A 2024-es év legnagyobb körömtrendjei a nyári hónapok közeledtével még merészebbek lesznek − a sötétben világító körmöktől a naplemente ihlette manikűrökig. De ha a bonyolult körömművészet és a feltűnő színdizájn nem illik a személyes esztétikádhoz, akkor is szerencséd van: a neonmanik sokaságából kitűnnek a visszafogottabb körmök.


A körömművészek ezt „unalmas manikűrnek" nevezik, és ebben semmi negatív nincs a drámamentes élet kedvelői számára.

A tejes manikűr, a mázas fánk körmök és a mikro-francia tippek továbbra is népszerű választások, mert egyszerűen elkészíthetőek és könnyen karbantarthatóak, ugyanakkor könnyedén elegáns esztétikát biztosítanak, A trendek univerzálisan vonzóak, minden bőrtónushoz, körömformához és körömhosszhoz illenek

– magyarázza Kirsten White körömtechnikus.

Persze, egyesek szerint unalmasak, de kétségtelenül az egyszerűségük teszi ezeket az alap manikűröket olyan vonzóvá. És ki tagadhatná le, milyen könnyedén gyönyörű tud lenni egy tökéletesen kivitelezett, szakszerűen ápolt és ultrafényes köröm? Lehet, hogy ezek a manikűrök nem rendelkeznek a káprázatos levendula-króm manikűrök csengettyűivel, de a körmöd így is a középpontba kerül ezekkel az elegáns megjelenésekkel. Összegyűjtöttük a legszebb inspirációkat.

​1. Fombré körmök

A klasszikus francia manikűr színeit kombinálva az ombré dizájn színhalványítási technikájával, a körömművészetnek ez a finom és elegáns megközelítése hamarosan mindenhol jelen lesz.

​2. Smink nélküli manikűr

Bár a részletek makulátlanok – komolyan, nézd meg, milyen rendezettek azok a körömágybőrök –, ez a manikűr a nude smink megfelelője. Ragyogó, természetes és könnyed.

​3. Tejfehér

Selymesen puha és alig észrevehető, ez a tejfehér manikűr kifinomult változata a nyári hónapokban domináló tömbszínű manikűröknek.

​4. Klasszikus francia

Egyesek talán unalmas manikűrnek nevezik, de a francia manikűr nem véletlenül klasszikus – ha olyan kifogástalanul van kivitelezve, mint ez, akkor semmi sem ad ennél kifinomultabb érzést.

​5. Lipgloss körmök

Mi sem bizonyítja jobban, hogy az alap körömszínek is lehetnek szórakoztatóak, mint ez a magas fényű rózsaszín manikűr, ami szinte harapnivalóan lédúsnak és frissnek néz ki.

​6. Meztelen francia

Ez a modern csavar a klasszikus francia manikűrön fényes, tejes árnyalatokat ad hozzá a hegyeknél és az alapnál a körmökhöz, hogy lágyabbá tegye ezt az időtlen megjelenést.

Forrás: Marie Claire UK

Nyitókép: Shutterstock