Burgundi vörös körmök

Ezek lesznek a legtrendibb körömszínek télen

Lassan itt a tél, sokaknak már most elege van a hideg, gyorsan sötétedő napokból. Szerencsére sok mindent tehetünk ez ellen, például gyönyörű színekbe borulhatunk, így várva a tavaszt. Úgy tűnik, az idei téli körömtrend pont ebben segít nekünk.


Jessica White, amerikai körömművész és manikűrös kifejezetten szereti a telet manikűr szempontjából, szerinte a legjobb körömárnyalatok ilyenkor jelennek meg. Hozzáteszi, idén a tölgy barna, a tintás kék és a gazdag vörös árnyalatok fognak hódítani a manikűrben.

1. Gazdag barna tónusok

A barnák egész ősszel egyre népszerűbbek, és továbbra is rendkívül népszerű szín a téli időszakban is. A barna árnyalatai, különösen a gazdag csokoládé vagy az eszpresszó remek választás, ha semleges, ám modern és elegáns színt keresünk a téli manikűrünkhöz.

2. Sötét, fémes árnyalatok

A fémes árnyalatok általában kéz a kézben járnak a népszerű téli körömszínekkel, mivel az ünnepi, főleg a szilveszteri szezon alapdarabjai, azonban idén télen egy hangulatosabb irányt vesznek. A fekete örök kedvenc az őszi-téli időszakban, mivel monokróm színként mindenhez passzol. Az idei szezonban a merész, sötét szín és a finom fémes csillogás kombinációja extrán népszerű lesz.

3. Borvörös

Merlot, burgundi, bordó, ezek az árnyalatok mind hódítani fognak télen. Érthető, hiszen jó érzés meleg, gazdag színekkel kifesteni a körmöket a hideg időszakban.

4. Erdőzöld

A mély, sötétzöld árnyalat nagy trend lesz idén télen, mivel egyszerre elegáns, kifinomult, de közben feltűnő és ünnepi szín. A téli árnyalatok kiválasztásakor inkább az erdei zöldekre és az ékszer-szerű smaragd árnyalatokra gondoljunk, mint a nyáron hódító pisztácia és zsálya árnyalatokra.

5. Olvadó arany

Nincs ünnepibb viselet az olvadt, fémes aranynál, ami egyszerre merész, mégis elegáns. Ha félünk ettől a színtől, érdemes a képen is látható, arany színnel újragondolt francia manikűrt kipróbálni.