szirup körmök

Ez a koreai manikűr trend már az internetet is meghódította

A szirupos manikűr csatlakozik az ételek ihlette kinézet trendjéhez. Lehet szeretni vagy utálni őket, de egy biztos, ezek a körmök az ősz harmadik nagy slágerei lesznek az áfonyás tejkörmök és az eszpresszó körmök mellett.


A szirupos körmök pont olyan lédúsak, mint amilyennek hangzanak, és ez az ultra-fényes manikűr viselhető a szokásos körömszíneink fölött is. Őszintén szólva, nehezen találunk olyan körömszínt, amin ne mutatna jól a szirupos köröm.

A TikTok-on több mint 8 millió megtekintéssel és a Google-keresések növekedésével a szirupos körmök trendje bizonyítja, hogy a koreai szépség nem veszít bájából. Az egyszerű, lágy és meglepően természetes hatású szirupos körmök a fánkmázas körmök puszta csillogásától messze állnak. Most egy fokkal feljebb kapcsolunk, és a lehető legfényesebbre törekszünk. Összegyűjtöttünk pár olyan szirupos köröm inspirációt, amitől még a nyál is összefolyik a szádban.

A nyári zselés körömtrendből kiindulva, a szirupos körmök elkészítésének trükkje a körömágybőr megfelelő megmunkálása.

Most már érted, miért nevezik ezeket szirupos körmöknek. Szinte bekapnánk őket, a világosabb árnyalatokon pedig jól mutat az enyhe ombre beütés.

Ez a világos lila árnyalat bizonyítja, hogy a szirupos köröm tökéletes átmeneti manikűr.

Egyszerűen lenyűgöző: a magasfényű felületnek köszönhetően ez a szőlő árnyalat igazán kiemelkedő.

Ezek a körmök magukra vonzzák a tekintetet. Az egyszerű krómozott akcentus ragyogóvá teszi a természetes tejes árnyalatot, és bizonyítja, hogy a krómozott körmök továbbra is az év legforróbb trendje.

​Így érhetsz el szirupos körmöket otthon vagy a szalonban

Mutasd meg a műkörmösödnek a fenti inspirációs fotók bármelyikét. Ő pontosan tudni fogja, mit kell tennie, és tökéletesíti neked a körömágybőrt. Ahhoz, hogy otthon elérd a szirupos megjelenést, szintén időt kell szánnod a körömágybőr-munkára. Polírozd és reszeld le a körmöket, és kezdd alaplakkozással, hogy a körmök elő legyenek készítve a fényes ragyogáshoz.

Válaszd ki a kedvenc árnyalatodat, használj géllakkot az alaphoz, hogy komoly fényt kapjon, majd a tetejét a lehető legfényesebb fedőlakkal fejezd be.

Nyitókép: Instagram

Forrás: Marie Claire UK