egy nő az ágyon fekve festi a körmeit rózsaszínnel

A rágógumi körmök téged is levesznek a lábadról idén tavasszal

Még a köröm minimalisták is kiengedik néha a gőzt − és a rágógumi körmök erre nagyszerű alkalmat biztosítanak. Itt a tuti tavaszi árnyalat, ami egyben ultracuki is.


A halvány rózsaszín francia körmök és tejkörmök lehetnek az új kedvenceid, ha valami lágyat és finomat keresel. Ha meg akarod tartani a letisztult megjelenést, de azért egy kicsit több mókát vinnél a megjelenésedbe, akkor a rágógumi körmök a neked valók.

​Mik azok a rágógumi körmök?

Ahogy a neve is sugallja, a trend a rágógumi rózsaszín színpalettáját használja, és egy kicsit élénkebbre veszi a dolgokat, mint a francia rózsaszín. Ahhoz, hogy friss, finom és harmatos maradjon, egy kissé áttetsző rágógumi textúrát is kölcsönöz a megjelenésnek.

Bár ez egy finom váltás, de a két árnyalat közötti különbség teljesen megváltoztatja a hangulatodat. A vidám rózsaszín tiszta tavaszi hangulatot áraszt, és imádnivaló élességet kölcsönöz a kifinomult manikűrnek.

​Hogy viseld a rágógumi körmöket?


Rengeteg módja van a trend viselésének: áttuk már rövid, hosszú, átlátszó, szögletes formában is. Legutóbb Harriet Westmoreland luxus körömművész készített egy aranyos, rövid szettet híres ügyfele, Lily Allen számára. De láttuk már lábujjakon is!

Az alábbiakban összegyűjtöttük pár kedvenc inspirációs forrásunkat a körömtrend viselésére.