Körmösnél egy kéz

Minden, amit az új vanília-króm körömtrendről tudnod kell!

Te hallottál már a vanília-króm körömről? Ha most hallod először, akkor szólunk, hogy idén tavasszal és nyáron az egyik legnagyobb körömtrend lesz, úgyhogy jó, ha alaposan felkészülsz belőle!


Egy külföldi sztárkörmös (@thehotblendofficial) TikTok-oldalán futottunk bele a trendbe, és el kell árulnunk: imádjuk! A vanília-króm köröm a Hailey Bieber által divatba hozott nude-krómos körmöknek egy tovább gondolt verziója, ami tökéletes lesz a tavaszi és nyári meleg napokra!

A vanília-króm körmök eléréséhez először egy lágy, vanília-sárga lakkot kérjünk a körmöstől, majd rá a króm-port fedésként. Mindenképp fényes fedőlakkal zárjuk le a körmöket, mattal nem mutat.

A trend azóta felrobbant a TikTokon és már rengetegen elkészítették a sztárkörmös találmányát. Sokan az igazgyöngyökhöz hasonlítják a végeredményt. Ha legközelebb körmösnél jársz, kérd a vanília-króm körmöt és garantáltan trendi manikűrt kapsz!

@thehotblendofficial Vanilla Chrome Nails at home🫶🍨✨🤍 All products are listed in my bio (Amazon Storefront) also linked some similar products so you can recreate this look at home😊 I hope you enjoy the tutorial! Let me know in the comments if you have any questions 💅 #diynails #vanillachromenails #glazeddonutnails #chromenails #nails ♬ original sound - The Hot Blend

Nyitókép: Shutterstock