Kylie Jenner

Felejtsd el a francia manit, Kylie Jenner szerint a kukacok az új körömtrend

Nem meglepő, hogy imádjuk a gyönyörű manikűröket, és tudjuk, hogy Kylie Jennerre mindig számíthatunk, ha inspirációról van szó. Elvégre a legmenőbb fodrászok, sminkesek és manikűrösök titkaihoz van hozzáférése.


Korábban már mutatott nekünk vízcseppes neonokat, krómozott tippeket, kéttónusú yin-yang körmöket, mázas rózsaszínt, klasszikus vöröset és gyöngyökkel átszőtt franciákat, de a legújabb megjelenésére még mi sem számítottunk: kukacok?

Július 2-án az Instagram sztorijában osztotta meg Kylie legújabb körmét. Első ránézésre azt hittük, hogy egyszerű citromos franciák vannak rajta, de a hüvelykujjáról készült közeli felvételen látszik, hogy egy poloskának tűnő dolgot visel rajta. A következő képen megfordítja a kezét, hogy körbevezessen minket a körmén mászkáló kerti apróságokon. A mutatóujján egy katicabogár, a középső ujján egy csiga, a gyűrűsujján egy kukac, a kisujján pedig egy lila pillangó látható.

A kukac a kedvencem

− írta a szépségmogul a poszthoz.

A következő képen egy hernyót mutat a hüvelykujján, egy kék pillangót a mutatóujján, egy icipici hangyát a középső ujján, egy másik csigát a gyűrűsujján és egy dongót a kisujján.

Az ebből leszűrt jóslataink szerint a manik idén nyáron természetesebb és organikusabb megközelítést fognak alkalmazni, és a gyümölcsös körmök lesznek az egyik fő trend. Kylie barátnője, Hailey Bieber a hétvégén egy „termelői piac" ihlette manikűrt posztolt, kis szalmával, áfonyával, borsóval, cseresznyével, sárgarépával, citrommal és paradicsommal.

A mostani rovarok azonban egy olyan csavar, amire nem számítottunk, és legalább annyira meglepődtünk, mint te. Az a kis csiga? Mi is szeretnénk a következő manikűrünkre.

Forrás: Glamour UK

Nyitókép: Getty Images