Gigi Hadid

Gigi Hadid megmutatja, hogyan lehet a leggins ultraszexi az utcán is

Mindannyiunknak vannak olyan napjai, amikor semmi más nem esik jól, csak felkapni egy leggingst. Gigi Hadid is bizonyítja frissen elkapott street style pillanatával, hogy még a szupermodellek sem immunisak erre.


Hadid a leggingset rendkívül sikkessé tette, és ennek titka nem is lehetne egyszerűbb.

Egy New York-i kiruccanás alkalmával Gigi Hadid lezseren, de közben szuper kifinomultan nézett ki egy tengerészkék leggingsben, amelyet egy fekete, nyakig érő pulóverrel és egy tengerészkék blézerrel párosított, amellyel rétegzett hatást ért el.

A blézer egy kicsit túlméretezett, és csípőközépig ér, míg a pulóver rövidebb, és egy kicsit betűrte, hogy laza hangulatot keltsen. (Bár nem vagyunk 100%-ig biztosak benne, lefogadjuk, hogy a pulóver a Guest in Residence kasmír kollekciójából való.)

Gigi Hadid

Fotó: Profimedia

A fehér, vádlihosszú zokni és a papucs tökéletes befejező elem, amely megakadályozza, hogy a leggings túlságosan sportosnak tűnjön. Megjelenését klasszikus, egyszerű fekete napszemüveggel és fekete táskával tette teljessé, új bobja pedig szintén ultra sikkes.

Ez az a fajta megjelenés, amit biztosan össze tudsz dobni a szekrényedben lévő dolgokból, és bárhol és bármikor viselhetsz. A leggings kevésbé tűnik edzésre valónak a pulóver és kabát kombónak, valamint a cipőnek és a zokninak köszönhetően. Ez a szett könnyen összedobható egy zsúfolt reggelen is, és nagyszerű megoldás, ha az időjárás kiszámíthatatlannak tűnik, mivel a nap folyamán gyorsan hozzáadhatsz vagy levehetsz rétegeket.

Az összeszedett, kifinomult, elegáns, mégis kényelmes viselet mostanra Hadid védjegyévé vált; és mi is szeretünk Hadid utcai stílusából inspirálódni. Így nem is csodálkozunk, hogy a modell ismét megalkotta a tökéletes outfitet.

Forrás: Glamour

Nyitókép: Profimedia