vajmázas francia körmök

A vajmázas franciáké a legszebb nyári körmök díja


A vajsárgát már az év elején a tavasz/nyár árnyalatának nyilvánították. Egyaránt hódít a divatban, a hajszínekben és most a körmökön is. De mi a helyzet a „vajmázas franciával"? Íme, minden, amit erről a körömtrendről tudni érdemes.


A szín felkeltette a Loewe, a Zimmermann és a Givenchy tervezők figyelmét is, akik mindannyian szerepeltették az árnyalatot a legutóbbi kollekcióikban. Eközben a vajszőkét az It-lányok is magukévá tették, akik a világos szőkét lágyabbra cserélték − Leonie Hanne, Sofia Richie Grainge, Beyoncé és Sabrina Carpenter is rajonganak érte. Ami a körmöket illeti, Selena Gomez indította el a trendet, és azóta ez a szín uralja a körmöket.

​Mi az a vajmázas francia?

A vajmázas francia három trendi manikűrt egyesít. Mint már fentebb írtuk, a vajsárga az idei év árnyalata, és ebben a manikűrben ezt kombinálják a klasszikus francia tippel és a mázas vagy krómozott kivitelezéssel, ami szintén a szupertrendi.

​Hogyan viseld a vajmázas franciákat?

Láttuk már a stílust hosszú, rövid, lekerekített, hegyes, mandula, vékony francia vagy vaskos 90-es évekbeli hegyekkel viselve, így rengeteg lehetőség van arra, hogy személyre szabd. Ha inkább tömbszínű körmöket szeretnél, összeállításunkban akkor is találsz neked való inspirációt. Mutatjuk a kedvenceinket!