Louis Vuitton okosóra

A Louis Vuitton megújult operációs rendszerrel adta ki okosóráját

Az új Tambour Horizon Light Up óra frissített operációs rendszert kapott, emellett a tervezők több beépített számlappal is kedveskedtek a vásárlóknak.


Az időmérő ívelt zafírüveggel lett ellátva, amit végigvezettek a képernyőn, egészen a készülék széléig, ahol a klasszikus Louis Vuitton-monogrammal ellátott gyűrűt összesen 24 darab LED-izzóval világítanak meg alulról. Három különböző színű kiadásban jelent meg az óra: csiszolt acél, matt hatású fekete és barna árnyalatban.

A testreszabásnak egy új szintjét képviselik a kiegészítő változtatható témái, amiben nyolc darab különböző számlapstílus közül dönthetünk, hogy alkalomhoz és az öltözékünkhöz igazítsuk óránkat— írta a Hypebeast. Ezen felül saját monogrammunkat is megjeleníthetjük a képernyőn általunk választott betűtípussal.

Egyedi tervezésű operációs rendszerrel lett bővítve a készülék: a képernyőn jobbra húzva a „NAPOM” lapot kapjuk meg, ami megmutatja az aznapi teendőket, pulzus- és lépésszámunkat. Ellenkező irányba tekerve egy utazást segítő fület találunk, ami az utazási terveket és beszállókártyákat tárolja. Lefelé csúsztatásnál értesítéseink jelennek meg különböző platformjainkról, felfelé mozgatva ujjunkat pedig a vezérlőpanelt kapjuk.

A Louis Vuitton okosórája december 7-én jelent meg világszerte. Elsősorban iOS-re optimalizálták, de Androidos eszközhöz is lehet csatlakoztatni.

Nyitó: Instagram/jerseychong