Margot Robbie

Mindenki hátast dobott Margot Robbie új, rövid frizurájától

Margot Robbie általában a klasszikus utat választja, ha csillogásról van szó. A lágy, visszafogott sminket a védjegyévé tette − míg hosszú, szőke haja az elmúlt öt évben állandó része maradt a megjelenésének. Sőt, haja központi szerepet játszott a Barbie sajtófutamában, ahol az XXL lófarok, a diszkófürtök, a réteges feltöltések és a hollywoodi hullámok voltak a főszereplők.


2018 óta, amikor állig érő bobra vágatta a haját, nem láttuk a színésznőt drasztikusan rövidebb hajjal, de úgy tűnik, miután maga mögött hagyta a világ leghíresebb babájaként eltöltött időt, Margot-nak kedve támadt egy kis változtatáshoz.

Április 13-án, amikor részt vett a 10. Annual Breakthrough Prize Ceremony-n az Academy Museum of Motion Pictures-ben, Los Angelesben, Margot vadonatúj frizurával debütált: egy kulcscsontig érő frizurával.

Margot Robbie

Fotó: Profimedia

A színésznő utoljára egy hónappal korábban, március 10-én jelent meg nyilvánosan az Oscar-gálán, ahol melltartóig érő haját lazán hátrafelé hullámosítva viselte, így nem vagyunk biztosak benne, hogy pontosan mikor vágatta le.

Fodrásza, Christopher Farmer is megosztott egy fotót Margot új frizurájáról az Instagramján, de a képaláírásban szűkszavú maradt, amikor a részletekről és a vágás mögötti döntésről volt szó, és inkább Margot glam csapatának többi tagját jelölte meg.

Egyenesre és ruganyosra formázta, a végeket pedig enyhén göndörre fújta, hogy elegáns retró érzést keltsen. Eközben a sminkese, Pati Dubroff klasszikus Margot-sminket készített, fényes ajkakkal, kipirult arccal és csupasz szemhéjjal, egy réteg szempillaspirállal párosítva.

Legutóbb, amikor Margot bevállalta a lob hosszt, nem sokkal később elindult a bob felé − így izgatottan várjuk, hogy mikor lesz Margot Robbie következő hajvágása.

Forrás: Glamour

Nyitókép: Profimedia