Meghan Markle

Meghan Markle-t évek óta nem láttuk ilyen ruhában − akár te is beszerezheted

Míg Meghan Markle nemrég azzal lepte meg a királyi rajongókat, hogy egy Zara romperben lépett ki az utcára, pedig állítólag a Briliáns elmék korszakában hátrahagyta a márkát.


A 42 éves hercegné az ekrü színű overált − amely a fast fashion márka múlt szezonbeli darabja − egy hozzá illő túlméretezett blézerrel viselte. Így vett részt a németországi Düsseldorfban megrendezett Invictus Games-en (és ünneplete Harry herceg 39. születésnapját).

Míg Meghan egy olcsó egyrészes megjelenést választott, ragaszkodott az Invictus receptjéhez, miszerint elérhető márkákat párosít designer kiegészítőkkel: egy pár fekete YSL szandált (725 dollár, azaz 260 ezer forint) viselt Bottega Veneta karikákkal (305 dollár, azaz 109 ezer forint) és egy 995 dolláros (357 ezer forint) arany Brilliant Earth medállal, amelyen az asztrológiai jele, az Oroszlán látható.

Márkaválasztása azért is érdekes, mivel Markle állítólag rendezett egy „Sayonara, Zara" partit is, miután megkapta a Briliáns elmékben betöltött szerepét, amelynek során „elajándékozta a szekrényében lévő olcsóbb ruhákat a vendégeinek”.

Meghan Markle a Zara-ruh\u00e1ban

Fotó: Getty Images

Valóban nem viselt Zarát, mióta Harry herceggel randevúzni kezdett, bár a korábbi éveiben szívesen hordta a márka ruháit, köztük egy kék-fehér patchwork ruhát, amit egy 2016-os Good Housekeeping fotózáson viselt, és egy csíkos ruhát, amiben ugyanabban az évben tűnt fel az Instagramon.

Susan Courter, a What Meghan Wore divatblog alapítója a Zara-ruhát „kellemes meglepetésnek" nevezte annyi év után, és a Page Six Style-nak elmondta, hogy a „hozzáférhető" választás „jól illeszkedik a márka növekvő elkötelezettségéhez a fenntarthatóság iránt". Christine Ross királyi divatszakértő szerint ez a döntés stratégiai lépés Markle részéről.

Meghan divatereje akkor a legerősebb, amikor elérhető, és mi lehetne elérhetőbb, mint a Zara?

− mondja, hozzátéve, hogy a lépés „nagyon tudatos döntésnek tűnik, hogy vonzóbb, megközelíthetőbb és szimpatikusabb legyen".

Ross hozzátette, hogy a Zara ruha üdítő változást jelent, és szerinte a hercegné most „megpróbál önmaga lenni, címek és álcázás nélkül".

Nyitókép: Getty Images