Meghan Markle és Harry herceg

Meghan Markle Diana ruháját utánozta le esküvői évfordulójára

Meghan Markle és Harry herceg a napokban ünnepelték a házassági évfordulójukat, melyet egy lovaspóló versenyen töltöttek. Míg a herceg játszott, addig felesége kitartóan szurkolt neki, mindezt egy olyan ruhában, mely kísértetiesen emlékeztetett Diana hercegné egykori megjelenésére.


Bár sokan Julia Roberts viseletével azonosították az egyszerű, mégis nagyszerű szettet a Micsoda nő! című filmből, viszont Diana hercegnével egy kicsivel erősebb a hasonlóság. Markle a jeles alkalmon egy fehér bermudanadrágot választott, amit egy pöttyös és masnis felsővel párosított meccsnézésre.

Mindezt egy fekete kalappal és egy túlméretezett napszemüveggel tette tökéletessé. Bár a walesi hercegné fekete-fehér pöttyös ruháját egykoron fejfedő nélkül és gyöngyös kiegészítőkkel viselte, mégis letagadhatatlan Markle választásának eredete.

Egyébként Károly herceg egykori felesége szintén egy póló versenyen tűnt fel így, szóval folyamatosan bővül az összefüggések listája.

A hercegi pár 2018-ban kötöttek házasságot, tehát idén tartják a negyedik évfordulójukat. Az versenypályán töltött ünnepség szokatlan tőlük, hiszen eddig meghitten, kettesben töltötték a jeles alkalom napját otthonukban, ajándékaikat pedig a hagyományokhoz méltón, mégis szívhez szólón készítették elő egymásnak.

Mivel az első évet papírból készített ajándékkal ünneplik a szokások szerint, így a boldog feleség meglepetésként bekereteztette az esküvőjük előtt leírt fogadalmaikat. Ehhez mérten a negyedik évfordulót a gyümölcs és a virág jelképezi, szóval egészen biztos, hogy nagyon megható köszöntést eszeltek ki a játszma utáni romantikázásra.

Markle egyébként már korábban is előszeretettel hordta a néhai hercegné ikonikus darabjait. Többek között egy jellegzetes karórát is megpillantottak már rajta, mely egy botrány alapjául szolgált. Sokan nem értették, miért pont ő viselte a híres kiegészítőt, az indoklásról pedig egy korábbi cikkünkben lehet olvasni.

Nyitókép: Getty

Forrás: Marie Claire