Meghan Markle és Harry herceg

Már pár ezer forintért mienk lehet Meghan Markle Disney-hercegnős szoknyája

Harry herceg és Meghan Markle Jamaikában bukkant fel a minap.


A pár a Bob Marley:One Love című film premierjén vett részt a múlt héten, és az alkalomhoz illően ki is öltöztek. Harry egy tengerészkék színű nadrágot és egy hozzá illő öltönykabátot viselt, míg Meghan egy viszonylag laza tank topot vett fel, amihez egy terjedelmes szoknyát passzintott, és Jennifer Meyer csüngő fülbevalóit is hozzáadta a szereléshez.

Meghan \u00e9s Harry a bemutat\u00f3n

Fotó: Getty Images

Markle szoknyája a Carolina Herrera designer márkától származott − de találtunk egy ugyanilyen fazonú darabot sokkal olcsóbban. Ez a 36 dolláros (12 ezer forintos) V28 pliszírozott sifon maxiszoknya az Amazonon több mint 4500 ötcsillagos értékeléssel rendelkezik, és sok vásárló szerint „nagyon elegáns".

\u200bV28 rakott sifon maxiszoknya

Kép: Amazon

A laza szabású szoknya három réteg anyagból készült, hogy megelőzze a stílusbaleseteket, és a felső részétől az alsó részig futó redőkkel rendelkezik. Emellett rugalmas derékpántot terveztek hozzá, hogy egy kicsit engedjen ülésnél, és egy A vonalú sziluettet, hogy hangsúlyozza a derékvonalat. És bár elegánsan néz ki, mosógépben mosható. 24 különböző színben szerezheted be, világos és sötét árnyalatokban is.

A maxiszoknya szinte bármivel viselhető. Markle az övét egy egyszerű tank toppal párosította a vörös szőnyegre, míg egy bodysuit és egy blézer még professzionálisabbá teheti a szoknyát.

Lenyűgöző! Olyan puha, és gyönyörűen áramlik

− írja róla az egyik vásárló, aki fehér színben vásárolta meg.

Egy másik vásárló „tökéletes ruhaszoknyának" nevezte, hozzátéve, hogy „nagyon nőies, ahogy áramlik séta vagy tánc közben”. Egy harmadik vásárló arról áradozott, hogy milyen a „rugalmas és megbocsátó" a derékrész, és egyáltalán nem átlátszó a szoknya.

A szoknyát itt tudod megvásárolni.

Forrás: People

Nyitókép: Getty Images