Scarlett Johansson Cannes-ban

Az idei nyár nagy visszatérői: a látható melltartópántok

A melltartópántok ismét tarolnak! Amit általában elrejtünk alul, az most újra „kívülre” került a divatvilág kreatív vezetői szerint.


Vegyél példát a századforduló ikonjáról, Carrie Bradshaw-ról, aki mutatja a változást az évekig elrejtett fehérneműk felfedésével kapcsolatban. Scarlett Johansson idén Cannes-ban mutatta meg pántjait, Sydney Sweeney színésznő pedig májusban egy jégkék Miu Miu ruhában jelent meg, amely teljesen felfedte szaténmelltartójának felső felét. Lily James színésznő nemrég egy átlátszó zöld ruhakölteményt viselt, amelyet kiegészítettek fehér melltartópántjai – írja a HuffPost.

Ha az emberek 20 évvel ezelőtt is viselték, a most újraélesztett trend nem okozhat túl nagy megdöbbenést.

Visszatértek a slip-ruhák, és a melltartók, amelyek önmagukban felsőként is funkcionálnak vagy átlátszó felsőkön és ruhákon sejlenek át. Néhányan úgy érezhetik, hogy már túl vannak ezeken a trendeken. De a Z generáció imádja. Ők az a generáció, amelyik jobban érzi magát a testében

− mondta Ann Marshik ruhatáros-stylist.

Ratchel Pinlac, a Pinsy Shapewear vezérigazgatója a látható fehérneműk visszatérésében fontos üzenetet lát: azt, hogy vannak melleink, és melltartót hordunk. Sok nő számára ez ráadásul nem pedig választás kérdése.

Gwen Stefani 1996-ban

Fotó: Patti Ouderkirk/WireImage

Ariel Tunnell divatstylist szerint ezek a pántos feltárások az 1998-ban bemutatott Szex és New York népszerűségének köszönhetően terjedtek el. Carrie Bradshaw felrobbantotta a közvéleményt a korai években a látható melltartóival, de nem ő volt az egyetlen ikon, aki megmutatta az alsóneműit. Gwen Stefani megtanított minket arra, hogy a fekete melltartópántok egy fehér páncélruha alatt ikonikusan kemény lányos hangulatot árasztanak, míg Madonna és Jean Paul Gaultier a szaténmelltartókat részesítette előnyben, amelyek sokkal nyíltabb szexepilt sugároztak.

​Hogyan kövesd ezt a trendet?

Ahogy melegszik a nyár, a trend még népszerűbbé válhat, hiszen remek választás a forró évszakban. Bár a stylistok megjegyezték, hogy állásinterjúra vagy hasonlóan konzervatív alkalmakra talán nem a legjobb megoldás, kevésbé formális környezetben jól működhet. A áttetsző anyagok például mostanában divatosak, és ha van egy áttetsző blúzod, akkor egy csinos, csipkés fekete melltartóval nagyon stílusos lehetsz.

Sydney Sweeney

Fotó: Arnold Jerocki/GC Images

Kezdd lassan és építsd fokozatosan az önbizalmadat: egy csipkés melltartó egy egyszerű slip ruha alatt remek módja annak, hogy megmutasd a pántjaidat. Szexi anélkül, hogy túl sok lenne. Emellett egy szexi bralette a blézer alatt szintén mindig menő az esti szórakozáshoz. Egy egyszerű fekete melltartó pánt egy csinos fehér ruha alatt tökéletes nyári megjelenés.

Sok stylist javasolja a feketét vagy egy élénk színt a fehér alá. Ehhez viselj farmert, vagy egy semleges nadrágot, vagy ugyanolyan színűt, mint a melltartó. Tehát ha a nadrágod neonzöld, viselj neonzöld melltartót.

Nyitókép: Max Cisotti/Dave Benett/Getty Images