Miley Cyrus

Miley Cyrus új frizurájával Hanah Montana-korszakát idézi

Miley Cyrus új frizurája egy az egyben az énekesnő Hannah Montana-korszakára reflektál. Nektek hogy tetszik?


Az elmúlt hónapokban az énekesnő retró, nagy volumenű frizurájával jelezte, hogy visszatér a countryzenei gyökereihez. Most azonban úgy tűnik, hogy Disney-csatornás gyökereihez is visszatér hosszú, göndör hajával, amelyet egy függönyös frufru keretez.

A Pop Base június 25-én tweetelt fotókat Cyrusról Los Angelesben, amelyeken az énekesnő sötét napszemüvegben és egy vintage piros pólóban látható, kezében egy fekete Bottega Veneta táskával.

A Daily Mail szerint Miley Cyrust barátja, Maxx Morando oldalán látták, akivel legutóbb a 2024-es Grammy-n látták együtt. A pár 2021 óta randizik.

Cyrus új haja természetes barna színű, lazán göndör és frufruja a szemöldökébe simul − nem teljesen olyan, mint anno, a Hannah Montana korszakában. A frufru például nem oldalra tűzött, a fürtök pedig kevésbé nagyok és határozottak, mint a 2009-es korszakban, de a hasonló stílus így is tisztán látszik.

Miley Cyrus 2006-ban

Fotó: Shutterstock

Ebben a throwback- ófrizurában talán az a legérdekesebb, hogy mennyire szelíd Miley Cyrus hajának néhány korábbi változatához képest. Az évek során Cyrus mindig is élen járt a legmodernebb hajtrendekben, kezdve a szőkített alulvágástól a Joan Jett által ihletett mulleten át a fent említett égig érő buffantig. Ezt a szelíd külsőt a Party In the U.S.A. napjai óta nem láttuk tőle.

Forrás: Glamour UK

Nyitókép: Shutterstock