Az új divatőrület: dupla derekú nadrágok

Az új divatőrület: dupla derekú nadrágok

Dupla derekú, boxer nadrág, réteges nadrág – még mindig nem tudjuk, hogy hogyan is nevezzük pontosan ezt az új trendet, melynek lényege, hogy egy olyan nadrágot viselünk, ami úgy néz ki, mintha egy másik nadrágra lenne ráhúzva. Ez lesz a 2024-es év legnagyobb nadrágőrülete!Anne Hathaway 2023 októberében hagyta jóvá ezt az új irányzatot és szinte kizárt, hogy ekkor láttuk utoljára az új nadrágtrendet.

A színésznő igen nagy feltűnést keltett, mikor tavaly ősszel a Good Mornin America című műsorban való szerepléséhez ezt a dupla derekú nadrágot választotta. Bár az ő megjelenése extrém egy átlagos utcai viseletnek, a trendnek vannak lazább változatai is. Mutatjuk őket!

Elegáns verzió


Ennek a nadrágnak a derékpántja egy kontrasztos színben készült, ami egy kicsit könnyedebbé teszi a megjelenést. A nadrág anyaga és színe miatt az elegáns vonalon marad, de mégis trendi és vagány megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Farmer a farmerben


Ez a farmer a farmerben hatású nadrág az előző elegáns megjelenés teljes ellentettje. A kontrasztos farmer színek miatt figyelemfelkeltő és extravagáns hatást kelt. A legjobb, ha egy ilyen merész nadrághoz egy basic fekete vagy fehér rövid ujjú felsőt viselünk.

Alig észrevehető


A farmer a farmerban vonalon tovább mozogva, ha kevésbé feltűnő darabot szeretnénk viselni, akkor ez lesz a tökéletes változata ennek a trendnek a számunkra. Ha az anyag és a fazon is ugyan olyan a dupla derék részen, mint a nadrág többi felületén, akkor szinte alig lesz észrevehető a rétegezés. Mi ezt is imádjuk.

Elegáns kontraszt


A fekete és a fehér az ősidők óta az egyik legelegánsabb színkombináció. Ha szeretnénk követni az extravagáns trendet az irodában is, akkor ez lesz a tökéletes munkanadrág számunkra. A nadrág fazonja, anyaga és erős kontrasztja maximálisan elegánssá teszi és kiemeli alakunkat.

Nyitókép: Photo by Jason Leung on Unsplash

(PureWow)