Színes, neon francia körmök

A neon színű körmök visszatértek - íme 5 elegáns verzió a mindennapokra

A körömtrendek folyamatosan változnak és egy körforgásban mozognak, így régi trendek kerülnek újra előtérbe. Így van ez a neon színű körmökkel is, amik régen nagyon divatosak voltak, aztán hirtelen cikik, és most újra nagyon menők. A mindennapokban azonban nem feltétlenül előnyös őket viselni, ezért mutatunk 5 alternatív megoldást a neon körmök viselésére.


1. Neon végek

A francia manikűr mindig elegáns hatást kelt, még akkor is, ha nem a klasszikus fehér véggel, hanem neon színekkel készítjük el őket. Ez egy jó alternatívája lehet a neon színek viselésének, ha az elegáns vonalon mozognánk tovább.

2. Élénk színek

Ha a neon körömtrendet szeretnénk mi is tartani, de nem szimpatizálunk a nagyon rikító színekkel, akkor válasszunk élénk alternatívákat. Egy szép, élénk sárga szín, díszítés nélkül elegáns, tavaszi, de mégis visszafogott hatást kelthet.

3. Neon pontok

Ha körömdíszítésről beszélünk, sokak fejében nagyon extrém, csicsás minták jelennek meg. Pedig van egy visszafogott módja is annak, hogy lágyan színt varázsoljunk a körmeinkre. Például ezzel a pontozós módszerrel.

4. Barbie

A baribe pink már tavaly is igen divatos színnek számított a körömtrendek tekintetében, és az a jó hírünk van, hogy idén is marad.

5. Neon csíkok

Listánk végére hagytuk a legtöbb bátorságot igénylő manikűrt. Ha picit bátrabbnak érezed magad és szívesen viselnél akár több neon színt is a körmeiden, akkor ez csíkozós trend neked lett kitalálva.