A tél manikűrtrendje: ragyogj virágos gyöngyös körmökkel a partiszezonban

A tél manikűrtrendje: ragyogj virágos gyöngyös körmökkel a partiszezonban

Nyakunkon a karácsonyi, szilveszteri parti szezon, és nem kérdés, hogy a koktél iszogatás mellé a csillogó manikűr passzol a legjobban.


De ha a cseresznyepiros és a csillámos lakkok nem a te világod, az apró kövekkel készülő virágos körmökkel szintén garantál a bókgyűjtés. Megduplázhatod velük a csillogást, készen állva a buliszezonra.

Az új trendet először a körömművész, Iram Shelton Instagramján vettük észre, aki egy kecses gyöngyös virágdizájnt osztott meg. A 3D-s virágrészletek nem csak szép mintát, de extra dimenziót adnak a manikűrödnek.

Fontos, hogy ha bonyolultabb dizájnt választasz, az alapot tartsd tisztán. Az előkészítés az alapja a szép körmöknek, ezért szánj időt a körömágybőrök rendbetételére, a körömágy csiszolására és a köröm makulátlan formájának biztosítására, mielőtt egy alig észrevehető, áttetsző nude vagy rózsaszín alaplakkot viszel fel. Ami a dizájnt illeti, olyan, mintha ékszereket rétegeznél.

A különböző fémek társítása a kedvencem, ha körmökről és ékszerekről van szó

− magyarázta Iram. Ő az ezüst fóliás szirmait egy apró aranygyönggyel kontrasztosította a közepén, de láttunk már olyan 2D-s festett virágokat is nála, amelyeket kristályos részletekkel szintezett ki.

És íme a kedvenc virágos gyöngyös manikűrjeink számodra, ha egy kis inspirációra lenne szükséged: