Fiatal nő boldogan guggol cargo nadrágban

3 cipő, ami illik a női cargo nadrághoz

Idén mind a női mind pedig a férfi divatban elég erőteljesen jelen vannak a cargo nadrágok, amit sokszor nehéz megfelelően kombinálni. Most megmutatjuk, hogy mi az a 3 cipő, amivel jól néz ki ez a nagy zsebes fazonú nadrág.


1. Minimalista sportcipő 

Mivel a cargo nadrágok már önmagukban elég figyelemfelkeltőek, így nincs szükségünk arra, hogy még a cipőnk is papagájszínekben pompázzon. Érdemes egy kényelmes, egyszerű, minimalista sportcipőt választani ezekhez a nadrágokhoz. Ha a nadrág színeivel megegyező a sportcipő, azért extra pont jár, de nem kötelező. Ha lehet a platformos cipőket is kerüljük el.

2. Szandál

A szandálok, illetve a papucsok is jó választás lehet lábbelinek a cargo nadrág mellé. Itt ügyeljünk arra, hogy színekben olyan cipőt válasszunk, amit könnyen tudunk párosítani a felső ruházatunkkal, vagy egy-két kiegészítővel, mint például a táska, vagy egy kendő a hajba.

3. Hegyes orrú cipők

Ha elegánsabbá szeretnénk varázsolni a szettünket, de ragaszkodunk az éppen divatos cargo nadrághoz, akkor válasszunk lábbelinek egy hegyes orrú cipőt. Ez lehet magassarkú, vagy akár lapos talpú lábbeli is, a lényeg, hogy az elegáns cipő megtöri a nadrág laza hatását. Az ellentétek pedig már régóta tudjuk, hogy vonzzák egymást.


Nyitókép: Shutterstock