Ősz hajú nő kalapban, napszemüvegben és rózsaszín kabátban telefonozik

3 női frizura, ami 50 év felett remek választás lehet

Cikkünkben bár az idősebb nők rövid frizura opcióiról írunk azt gondoljuk, hogy a stílus kortalan és mindenki olyan frizurát hord, amilyet csak szeretne és amilyenben csak igazán jól érzi magát. Azonban megértjük, hogy egyesek ahogy idősödnek megváltoztatják a hajukat kényelmi okokból.


Cikkünkkel azok számára szeretnénk segítséget nyújtani, akik már elhatározták magukban, hogy idén megváltoztatják a hajuk stílusát és rövidebb formát vesznek fel. Íme 3 frizura, ami tökéletes választás lehet 50 év felett!

A vagány rövid

Azok számára lehet tökéletes választás ez a frizura, akik kényelmi okokból rövid hajat szeretnének, azonban a vadabb stílusuktól nem akarnak megválni. Ez a frizura ugyanis kortalan és abszolút vagány, fiatalos megjelenést kölcsönöz viselőjének. A reggeli indulásnál pedig csak némi hajformázóra lesz hozzá szükségünk.

A laza lob

A lob elnevezés az angol long bob kifejezés összevonásából ered, ami azt jelenti, hogy a hajvégek a vállig érnek. Ez a választás remek lehet azok számára, akik nem szeretnének nagyon rövid, azonban túl hosszú loknikat sem. Ez a tökéletes átmenet, ami egy jól ápolt ezüstös hajszínnel remek választás mindenkor.

Laza hullámos lob

Ennél a hajstílusnál a hossz nem változik, szintén körülbelül vállig érő, azonban extrázhatjuk laza hullámokkal, mintha csak most sétáltunk volna ki a tengerből egy tikkasztó nyári napon. A tónusainknak megfelelően játszhatunk különböző színekkel is, mint például Julianne Moore a vörössel.

Getty

Nyitókép: Shutterstock