Nő magassarkú cipők között ül és gondolkozik

Te tudod, melyik női magassarkú cipő illik a stílusodhoz?

A női magassarkú cipő kínálatban körültekintve számtalan különféle modellel találkozhatunk. A bőséges választék azonban nem feltétlen könnyíti meg a választásunkat. Az alábbi cikk azonban segíthet abban, hogy te is egyszerűen megtalálhasd a stílusodhoz leginkább illő modelleket. Nézzük meg tehát, mely fazonok milyen stílushoz passzolnak igazán!


Tűsarkú modellek – az elegancia kedvelői számára

A tűsarkú cipőkről valószínűleg mindenkinek az elegancia jut először eszébe – ez pedig így van rendjén. A női magassarkú modellek legtöbbje ugyanis pontosan ezt képviseli. Így amennyiben mi magunk is odavagyunk az elegáns viseletekért a hétköznapok során, úgy mindenképp ezek jelentik számunkra a legjobb választást. Legyen szó belőlük kifejezetten nőies, figyelemfelkeltő platformos modellekről, vagy visszafogott, letisztult dizájnnal rendelkező darabokról, ezek a cipők bizony nem melegítőalsóhoz lettek tervezve. Ha tehát szekrényünk leginkább ruhákkal, szövetnadrágokkal és elegáns szoknyákkal van tele, akkor mindenképp ezek közül érdemes választanunk. Az olyan nagyobb áruházak, mint például a CCC kínálatában számtalan különféle divatos modellt megtalálhatunk ezekből, így feltétlen érdemes lehet körülnéznünk a választékában. A CCC lábbelijeit ugyanis nem csak áruházaikból, de weboldalukról is egyszerűen beszerezhetjük.

Platformos cipők – a lezser öltözködés híveinek

Ha kedveljük a laza, kényelmes viseleteket, és amúgy is sokat talpalunk a mindennapok során, akkor a platformos cipők kitűnő választást jelenthetnek számunkra. Ezek ugyanis nagyszerűen illenek akár egy lezser farmernadrághoz is. A platformos modellek többsége tehát szinte bármilyen hétköznapi outfitbe beilleszthető, leszámítva a kifejezetten sportos szetteket. Ráadásul ezek a lábbelik nagyon kényelmesek is, így a hosszú séták vagy az egész napos ácsorgás alatt is jó szolgálatot tehetnek számunkra. Arra azonban mindenképp figyeljünk, hogy valóban az outfitünk stílusához passzoló modelleket válasszunk ezek közül, ugyanis a platformos cipők között is akadnak kifejezetten elegáns jelleggel rendelkező darabok, tehát azért nem árt résen lennünk. Viszont ott vannak például naturális dizájnt tükröző modellek, amelyek tökéletesen passzolnak bármely lezser outfit mellé.

Oszlopsarkú cipők – a kényelem és nőiesség harmóniája, a fél elegáns stílus kedvelőinek

Ha úgy gondoljuk, hogy kedveljük az elegáns ruhadarabokat, de szettünk nem minden darabja illik bele ebbe a kategóriába, akkor az oszlopsarkú cipők között érdemes lehet szétnéznünk. Ezek ugyanis szinte bármilyen fél elegáns szettbe remekül beleillenek. Megjelenésüket tekintve kevésbé formális stílusúak, mint a fentebb már említett tűsarkú darabok, ráadásul jóval kényelmesebbek is lehetnek azoknál. Legyen szó cipőről vagy szandálról, egy-egy ilyen lábbelit mind a lezserebb, mind pedig az elegánsabb jellegű szettek esetében jó választás lehet. Ha egy semlegesebb árnyalatot választunk, akkor pedig mindennapi lábbelink gyanánt is használhatjuk kedvenc oszlopsarkú cipőnket. (x)

Nyitókép: Shutterstock