Jennifer Aniston a Netflix új filmjének bemutatóján

Jennifer Aniston nude manikűrjét kéri majd mindenki a körmösnél

Mintha a bájos személyisége nem lenne elég ahhoz, hogy Jennifer Aniston elbűvöljön minket, a szépségápolása is folyton levesz a lábunkról. Bár a legtöbben frizura inspirációt gyűjtenek tőle, most a következő körmünkhöz is jó ötletet adott az ő nude manikűrjével.


A Netflixen debütáló Gyagyás gyilkosság 2 premierjére március 28-án került sor, ahol Jennifer Aniston egy varázslatos ezüst Versace ruhában jelent meg. A színésznő kinézetét még maga Donatella Versace sem tudta szó nélkül hagyni:

„Annyiraaaa gyönyörűű!”

– írta Instagram-kommentben a divattervező. Ezután azt gondolom nem meglepő, ha azt mondjuk: az idei körömtrendekhez is lesz némi köze Anistonnak.

A divatos ruhát Jennifer egy ugyancsak elegáns, tejes francia manikűrrel párosította. Körmei közepes hosszúak, lekerekített kocka formájúak és elegáns milky színben pompáztak, micro francia véggel, amiről korábban már be is számoltunk, mennyire trendi idén.

Jennifer Aniston ahelyett, hogy a hagyományos francia manikűrhöz nyúlt volna, amely sokkal erősebb kontraszttal készül, egy elegáns, lassú átmenetes, lágy, szinte ombre hatást nyújt. Bár nem tudjuk pontosan, hogyan érte el Aniston körmöse ezt a hatást, úgy gondoljuk, hogy a milky alap jól működhet.

Nyitókép: Getty

(Byrdie)