Leni Klum

Leni Klum mutatja a tavaszi körömtrendet, amit nem tudsz kikerülni

Valójában két trend is van, amit muszáj figyelembe venned idén tavasszal − de szerencsére Leni Klum mindkettőt imádja.


Az első a 90-es évek újjáéledése a bő farmerekkel, a réteges frizurákkal és a tömbös színekkel. A másik a „csendes luxus" a drágának tűnő divat és szépségápolási nyilatkozatokkal.

Leni legújabb manikűrje, a „cappuccino tejköröm" e trendeket ötvözi. Finom színével fényűzően visszafogott, de a köröm formája is játékos 90-es évekbeli hatást mutat.

Ami az extra hosszú körmöket illeti, Leni Klum lassan felzárkózik anyukájához, Heidi Klumhoz. Egy ideje már ő is extra hosszú körmöket visel, általában hegyes alakban.

Leni Klum is imádja ezeket a körmöket, és jelenleg egy bézs színű francia manikűrrel kombinálja őket.

Míg a francia manikűrhöz hagyományosan fehéret használnak a körömhegyeken, a köröm többi részén pedig lágy rózsaszínt, Leni a „cappuccino tejkörmökhöz" egy lágy bézs árnyalatot választott.

Fontos azonban figyelembe venni, hogy bár a francia manikűr és a lágy rózsaszínű „epres tejkörmök" mostanában nagyon divatosak, a legjobban a hűvösebb bőrtónusokhoz illenek. A bézs vagy barna árnyalatú körömlakkok pedig inkább a meleg alaptónusú bőrnek kedveznek, így a cappuccino tejköröm tökéletes alternatíva.

​Így készítsd el Leni Klum cappuccino tejkörmeit

Ha olyan extra hosszú hegyes körmöket szeretnél, mint Leni Klumé, akkor nem kerülheted el a körömépítést akrillal vagy zselével. Akik a kicsit rövidebb körmöket kedvelik, azoknak a Biab vagy a Shellac természetes körmei jó lehetőséget kínálnak.

Csak ne feledd, hogy Leni Klum manikűrjének reprodukálásához az egész körmöt be kell fedni a cappuccino tejes árnyalattal − beleértve a fehér hegyet is, amelyet először lerakunk.

Így az összkép természetesebbnek tűnik, és lágyabbá válik az átmenet a hegytől a körömágyig.


Forrás: Glamour

Nyitókép: Profimedia