Zendaya a 2024-es Oscar-gálán

Zendaya új körömtrendet teremtett az idei Oscar-gálán

Zendaya bebizonyította, hogy bárhol tud trendet teremteni. Az idei Oscar-gálán sem volt ez másképp.


Ha rá hagyatkozunk – és miért nem tennénk – az idei év egyik vezető manikűr trendjei a természetes körmök lesznek. A rövid körömhosszúságtól a természetes színű lakkokig − a kevesebb több.

Zendaya ügyesen mutatta meg, hogy milyen gyönyörűen kombinálhatók a természetes körmök csillogó ruhákkal, elegáns frizurákkal és régi hollywoodi glam sminkkel. Az ő árnyalatát mi „rózsás ragyogású körmöknek" neveztük el.

Zendaya k\u00f6rmei a 2024-es Oscar_g\u00e1l\u00e1n

Fotó: Profimedia

Bár a színésznőt idén nem jelölték Oscar-díjra, ő gondoskodott arról, hogy élőben, a helyszínen nézze végig a gálát. Mi pedig mindig örülünk, ha Zendayát a vörös szőnyegen láthatjuk, mert mindig lélegzetelállító megjelenést biztosít. A 2024-es Oscar-gálán egy Giorgio Armani Privé pálmafa-mintás ruhát viselt, egy csillogó fűzős felsőrésszel.

Valószínűleg manikűrjét valószínűleg ez a csillogó anyag ihlette. A világos rózsaszín körömdizájn a tavaly berobbant „szájfénykörmökre" emlékeztet. Csakhogy Zendaya egy új szintre emeli őket a rozé árnyalattal.

Elméletileg bármilyen körömformával kombinálhatod a „rózsás ragyogású körmöket". Zendaya azonban a 2024-es Oscar-gálán bemutatta, hogy a trend milyen jól mutat a szögletes körmökön. És ezzel egyszer és mindenkorra bebizonyította, hogy igen, ez a körömforma rendkívül természetes tud lenni. Papíron unalmasan hangzik, de ha úgy csinálod, mint Zendaya, akkor egyáltalán nem lesz aza végeredmény.

A megérzéseink szerint Zendaya most egy új körömtrendet vezetett be, és valószínűleg idén tavasszal sokkal több „rózsás ragyogású körmöt" fogunk látni.

Forrás: Glamour

Nyitókép: Profimedia