Lila körmű női kéz, lila háttéren

Ezek 2024 legmenőbb tavaszi  körömtrendjei

Vége a nude időszaknak, a tavasz a körmök számára is üde és vidám lesz.

1. Szezonális/Tavaszi köröm

A tavasznak megfelelő körömtrend már nemcsak a tipikus pasztellszíneket foglalja magában, hanem olyan színeket, melyek amellett, hogy szezonálisak, váratlanok is. Ilyen többek között a halvány levendula, a vilálos karamell és a csokoládébarna árnyalat, de a korall, a Karthauzi likőr és az olyan világos, semleges színek is divatosak lesznek idén tavasszal, mint az alig észrevehető, halványpiros, a narancsos árnyalat, a rózsaszín és a gyöngyházfényű törtfehér.

2. Négyzet alakú francia köröm

A hosszúkás mandula mellett a rövid, szögletes forma is visszatér a fősodorba.

3. Egy szín, több árnyalat

Mi illik a legjobban a rózsaszínhez? Még több rózsaszín! Most cseréljük ki a rózsaszínt bármilyen más színre, amit szeretünk. Idén tavasszal nagy trendnek számít ugyanannak a színcsalád különböző variációinak a keverése.

4. Pezsgő barck

Még szép, hogy ha az év Pantone színe a barackos árnyalat, akkor a barackos manikűrök is újra hódítani fognak 2024-ben. Legyen szó egyszínű vagy játékos köröm művészetről, az őszibarackot nem érdemes kihagyni az idén viselt körömszínekből.

5. Bársonyos textúrák

A bársony körmök idén tavasszal még mindig nagyon trendik lesznek, különösen olyan árnyalatokban, mint a halványsárga vagy a földes árnyalatú nude.

(Byrdie)

Nyitókép: Shutterstock