Körömápolás és Manikűr

A „láthatatlan francia manikűr” lesz a tavasz legcsinosabb körömtrendje

A francia manikűr örökzöld, de az elmúlt években új külsőkben jelent meg. A legújabb verziója a „láthatatlan” francia manikűr, amely az év nagy trendje lehet.

Manapság már ritkán látni a klasszikus francia manikűrt, ahol a finoman áttetsző, rózsaszín körmöt egy erős fehér véggel hangsúlyozzák. Ehelyett a modern verziói uralják a körömtrendeket, melyeket sokszor élénk, vibráló színek jellemeznek.

Most azonban egy minimalistább megközelítés, az Invisible French, vagyis láthatatlan manikűr kezd elterjedni. Ez egy semleges rózsaszín vagy nude alap lerakásával kezdődik. A technikától függően azonban a köröm hegyénél a színes vagy vékony fehér vonal helyett vagy egy áttetsző, finom ívet eredményező felület vagy egy körvonalazott, de nem kitöltött csúcs jellemzi a trendet.

A láthatatlan francia manikűr lehetőségei végtelenek. Egy áttetsző csillogó körömhegy egy másik lehetőség és az ombre körömhatás is rendkívül népszerű. Úgy tűnik, hogy ez lesz 2023-ban az egyik meghatározó körömtrend, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a múlt héten megrendezett Golden Globe-gálán feltűnt Margot Robbie manikűrje.

A láthatatlan francia manikűr trend viselésének 5 módja: 1. Glitteres körvonal