sortban egy nő táskával

Felejtsd el a farmert, ez a rövidnadrág uralkodik idén nyáron

Nyugodtan elmondhatjuk, hogy mi is sok divatinspirációt merítünk a TikTok-ról. A vírusként terjedő divatdaraboktól kezdve a styling-tanácsokig az alkalmazás tökéletes hely a legfontosabb szezonális trendek felfedezésére.


Mostanában különösen sokszor látjuk a boxer stílusú, gingham rövidnadrágokat. Nem csodálkozunk, kényelmesek, stílusosak és könnyedek.

A kívánságlistánk élén álló nadrág? Az Uniqlo klasszikus gingham rövidnadrágja. Ez a darab hamarosan a márka újabb kultikus darabjává válhat.

Fotó: uniqlo

Négy különböző színben kapható és olyan seersucker anyagból készült, amely simul, de sosem tapad. Így ez a rövidnadrág egy kicsit elegáns, mégis laza választás, amely nem köt kompromisszumot a kényelem terén.

Ha inspirációt keresel a stílushoz, nézd meg Hailey Biebert és Bella Hadidot. A rövidnadrág tökéletesen működik egy egyszerű fehér pólóval és elegáns edzőcipővel.

Bella Hadid

Fotó: Instagram

Vagy csináld úgy, mint Kendall Jenner, és kombináld a gingham rövidnadrágot egy blézerrel, elegáns papuccsal és sapkával, hogy a modellnek megfelelő külsőt kölcsönözz.

Forrás: Marie Claire

Nyitókép: Shutterstock