Fiatal nő rózsaszín háttér előtt fehér ruhában és sportcipőben ugrál

3 sportcipő, amiket bátran viselhetsz nyári ruhával

A meleg nyári napokon szinte minden nap ruhát viselünk. Ha pedig nyaralni vagyunk a városnézéshez szintén előkerülnek a csinos, ugyanakkor kényelmes ruhácskák, melyekhez a legnagyobb szerencsénkre tökéletesen passzolnak a sportcipők is, amelyek sokkal kényelmesebbek a szandáloknál. Lássuk mely 3 sportcipő illik a legjobban a nyári ruhákhoz!


1. Nike - Air Force 1

Az AF1-es cipők sokak, különösen a Z generáció korosztály kedvencei. A cipő azonban stílusának köszönhetően időtlen viselet. A talpának kialakítása vastag, szinte platformszerű magassággal rendelkezik. Ez elsőre nehéznek tűnhet, azonban sétálás közben abszolút nem zavaró, sőt, extrán kényelmes. Ezek a cipők sokoldalúak és egy nyári ruhácskával könnyen elegáns hatást tudnak kelteni.

Adidas - Stan Smith 

Az Adidas Stan Smith cipői az AF1-el ellentétben sokkal nőiesebb, könnyebb és letisztultabb kialakítású. Talpa épphogy magasított a sarokrésznél és a hátsó zöld berakásnak köszönhetően könnyen párosítható zöld árnyalatú nyári ruhákkal is.

Converse

Ha szeretjük a kicsit feltűnőbb darabokat, akkor érdemes beszereznünk egy most nagyon divatosnak számító fehér, vagy fekete magasszárú, platformos Converse tornacipőt. A Converse a tornacipők királya, vagy királynője. Sose megy ki a divatból és nyáron nagyon egyszerűen kombinálható laza ruhákkal.

Nyitókép: Shutterstock