Off-White üzlet kirakata

Világszerte virágba borultak Virgil Abloh márkájának üzletei

Virgil Abloh halálhíre megrázta az egész divatvilágot. Saját márkája, az Off-White kirakatiból és polcairól az összes árut levették az alkalmazottak, és viráginstallációkat tettek a helyükre, ezzel kifejezve a tervező iránti szeretetüket és tiszteletüket.


Londonból, Hongkongból, Párizsból, Szöulból, Miamiból, New Yorkból ás Tokióból is érkeznek az Instagram képek az emlékhellyé átrendezett üzletekről. Nemcsak virágokkal, hanem például graffitikkel is a szeretetüket mutatják ki ki a rajongók. Többségük még szívhez szóló levelet is írt, amiben hálájukat fejezték ki a tervező munkájáért és példamutatásáért.

„Egy olyan világban, ahol ritka a kedvesség, ahol a hierarchiának még mindig súlya van, és ahol a divat megváltoztathatja a szabályokat, de néha újakat hoz létre, ott voltál. A tágabb családod összetört. Szavai folyamatosan inspiráltak bennünket, és bátorságot adtak a meréshez, az álmodozáshoz, az alkotáshoz. Hiányozni fognak a WhatsApp üzeneteid, a nevetésed, a tiszta lelked. Szeretünk téged, Virgil."

– olvasható a tokiói csapat kiírása.

A hatalmas követőtábor mellett még a legnagyobb márkák is lerótták a tiszteletüket a tehetség előtt. Így tett a Mercedes Benz is, akik bemutatták azt a modellt, amin Virgil halála előtt még együtt dolgoztak.


Nyitókép:Instagram/off____white