Pamela Andreson a párizsi divathéten

Pamela Anderson lázad? Elárulta, miért jelent meg smink nélkül a párizsi divathéten

A 51 éves Sofía Vergara natúr arcos szelfijét megelőzve, az 56 éves Pamela Anderson smink nélkül bukkant fel az idei párizsi divathéten – nem is egyszer.


Természetes megjelenésével csupa dicséretet váltott ki a hírességek és a rajongók körében. De pontosan mi késztette a Baywatch egykori sztárját arra, hogy letegye a sminkkefét?

Szeptember 30-án Anderson részt vett a Vivienne Westwood Womenswear Spring/Summer 2024 divatbemutatón Párizsban. A színésznő egy túlméretezett barna trencs kabátban tűnt fel, amihez egy ugyanilyen nagy méretű kalapot viselt. Az arcán pedig egy leheletnyi smink sem volt. Előtte, szeptember 28-án az Isabel Marant kifutóshow-n is jelen volt egy élénksárga ruhában, szintén smink nélkül.

Pamela Andreson a Vivienne Westwood bemutat\u00f3j\u00e1n

Fotó: Getty Images

A hírességek nem győzték dicsérni az egykori Playboy-modell tettét. Különösen látványosan tette ezt Jamie Lee Curtis, aki néhány napja az Instagramra is kiposztolta Anderson fotóit, amelyek az Isabel Marant show-n készültek.

A képaláírásban áradozott Anderson smink nélküli megjelenéséről:

Elkezdődött a természetes szépség revolúciója! @pamelaanderson a divathét közepén egyszer csak megjelent, és helyet követelt magának az asztalnál, úgy, hogy semmi sem volt az arcán. Teljesen lenyűgözött és megdöbbentett a bátorság és a lázadás eme tette.

Bár mi is abszolút támogatjuk Anderson sminknélküliségét, a természetes megjelenés oka egy megindító történet.

Még augusztusban árulta el Anderson, hogy azért hagyta abba a sminkelést, mert sminkmestere, Alexis Vogel mellrákban elhunyt.

Ő volt a legjobb. És azóta úgy éreztem, egyszerűen jobb, ha nem sminkelek

− árulta el Anderson.

Ennek ellenére tette kétségkívül egy új korszak hírnöke.

(PureWow)

Nyitókép: Getty Images