Reese Witherspoon

A barnás fürtöktől a bobfrizuráig – Reese Witherspoon átalakulása az évek során

A terjedelmes fürtöktől a rövidebb fazonig, görgess tovább, hogy megnézd Reese Witherspoon legemlékezetesebb frizuráit az évek során.


1999

Getty Images

Nem feledkezhetünk meg Annette Hargrove ikonikus szőke frizurájáról a Kegyetlen játékok című filmből!

2001

Habár a színésznőt leginkább hosszabb hajkoronával szokhattuk meg, 2001-ben volt egy időszak, amikor a rövidebb fazon mellett tette le a voksát.

2004

Getty Images

Witherspoon talán jellegzetes szőke fürtjeiről ismert, de tudtad, hogy a természetes hajszíne barna? A Hiúság vására című film New York-i premierjén pedig visszatért a gyökereihez, és barna hajkoronával lépett a vörös szőnyegre.

2009

Getty Images

Miután a Négy karácsony című ünnepi filmjéhez frufrut vágott, Witherspoont jó ideig ezzel a fazonnal állt a kamerák elé.

2012

Getty Images


A szőke haj sötét tövékkel mind a mai napig szuperdivatos. Witherspoon pedig a 2010-es évek elején csatlakozott azon hírességek hosszú listájához, akik ezt a hajtrendet viselték, Drew Barrymore-tól egészen Courtney Love-ig.

2017

Getty Images

Bármennyire is gyönyörű Witherspoon göndör hajkoronája, ez a szögegyenes frizura is abszolút nyerő.

2022

Getty Images

Mi az egyik legjobb módja annak, hogy megmutasd az arcvonásaidat? Egy elegáns konty! A sztár ragyogóan nézett ki az Apple TV+ sorozata, a Felszín New York-i premierjén ezzel a viselettel.