Rihanna autogrammot ad

Alig ismerni rá Rihannára új, extrém rövid frizurájával

Rihanna az utóbbi pár hónapban feltűnő változtatásokat végzett a frizuráján. Először barna tincseit szőkére, majd pedig fenékig érő haját extrém rövid pixie stílusra váltotta. De mi az oka ennek a rengeteg szépség módosításnak?


Rihanna saját márkája, a Fenty beauty egy új termékcsaládot dob a piacra, ami a Fenty Hair elnevezést kapta és ebből már könnyű kikövetkeztetni, hogy hajápoló produktumokat tartalmaz. Így hát ebből az alkalomból Rihanna 24 órán belül kettő új frizurát is bemutatott a nagyérdeműnek, akik – érthetően – sokkot kaptak.

„Egy új termékcsalád érkezik! @fentyhair bemutatja magát - itt az ideje, hogy végre olyan hajélményben legyen részed, amilyenre vártál. Tudjátok, mennyire számít nekem a hajam cserélgetése. Szinte minden textúrám, színem, hosszam volt már, a fonatoktól a copfokon át a természetesig - így most egy rugalmas termékcsaládot indítok, amely nem csak minden hajszükségletre alkalmas, de minden egyes termék úgy lett kialakítva, hogy minden hajtípust erősítsen és javítson, amire igazán szükségünk van! Itt az ideje, hogy játsszunk és erősödjünk a stílus által”

– írta Instagram-posztjában Rihanna.

A termékcsalád nyilvános bemutatóján Rihanna a göndör pixie frizuráját mutatta be, melyhez tökéletes színválasztás volt az öltözékében megjelenő bordó. Az énekesnő egy spagettipántos ruhát viselt, bordó bőrkabáttal és bordó hegyesorrú magassarkúval. Az ékszerek szintén rubint színben pompáztak.

A bemutatós megjelenésével ellentétben a termékcsalád reklámvideójában a letisztultabb, elegánsabb vonalat mutatta be. A promócióban Rihanna egy elegáns, vajszőke pixie vágást és egy hasonlóan semleges tónusú, bézs színű ballonkabátot viselt.

Nyitókép: Getty

(Glamour)