Rihanna és A$AP Rocky

Alig lehet ráismerni: Rihanna őszre kiszőkült, és remekül áll neki

Nehéz ellenállni a női késztetésnek, hogy nyáron szőkére, télen pedig barnára fessük a hajunkat. Rihannának sikerült.


Nemrég a 35 éves énekesnőt a Santa Monica-i Giorgio Baldi étteremből látták távozni, új, derékig érő szőke haját egy teljesen fekete garbós ruhához fazonhoz stilizálta, amit egy élénkzöld manikűrrel párosított, hogy feldobja a dolgokat.

Először november 9-én debütált karamellszínű hajával, amikor a hollywoodi San Vicente Bungalowsban vacsorázott. Itt szürke kapucnis pulóvert, szürke Y/PROJECT farmert, kígyóbőr cipőt és hosszú, teveszínű kabátot, és fittjét egy kék válltáskával koronázta meg.

Rihanna

Fotó: Profimedia

A mostani szín lényegesen világosabb, mint az a mellkasig érő szőke frizura, amelyet a múlt hónap végén viselt. Október 31-én bordó bőrnadrágban és fekete bőrdzsekiben távozott ugyanebből az exkluzív nyugat-hollywoodi klubhelyiségből.

Rihanna

Fotó: Profimedia

Legújabb megjelenésével Rihanna inkább a mézszőke árnyalatot választotta, miközben a haját a tövek felé sötétebbre hagyva még éri el a könnyed esztétikát.

A Cosy blonde egy olyan kifejezés, amelyet a szuper-alacsony karbantartási igényű szőkeségre használnak. A megjelenés több mélységet ölel fel a hajban alacsony fényekkel és a világosabb szőke árnyalatok stratégiai elhelyezésével, ami lehetővé teszi az alacsony karbantartást igénylő szőkeséget, amely minden évszakban működik

− mondta egyszer a Glamournak a hírességek hajhosszabbító és hajszín szakértője, Michelle Cleveland.

Ha neked is sikerült idén nyáron lebeszélni magad a szőkítésről, úgy tűnik, Rihanna meg akarja gyengíteni az elhatározásodat. Mintha a pénztárcánknak nem lenne elég gondja az ünnepi szezonban így is.

Forrás: Glamour UK

Nyitókép: Getty Images