Kylie Jenner

Az eddigi 7 legemlékezetesebb divatpillanat idén, ami beleégett a retinánkba

Még csak kilenc hónap telt el eddig 2023-ból, de a legnagyobb sztárok máris szolgáltattak néhány igazán vad és emlékezetes stíluspillanatot. Itt az ideje egy kis összefoglalónak.


Vegyük például Rihannát, akinek idei legnagyobb stíluspillanata vitathatatlanul a Super Bowl-os volt, ahol egy elegáns ruhában tudatta nézőivel, hogy érkezik a második gyermeke. Kim Kardashian idén sem okozott csalódást Karl Lagerfeld-témájú együttesével, Kylie Jenner oroszlánfejes outfitje pedig vitte a prímet a párizsi Haute Couture Divahéten. Azt se felejtsük el, hogy Margot Robbie berobbantotta a Barbiecore-t. Ha ilyen ütemben haladunk, biztosan lesz még pár meglepetés idén.

​1. Kylie Jenner oroszlánfejes ruhája

Nővére nyomdokaiba lépve Kylie Jenner gyakorlatilag felrobbantotta az internetet, amikor a párizsi Couture-héten felvett egy ijesztően élethű oroszlánfejet Elsa Schiaparelli-től. Ahogy az várható volt, a kreációval kapcsolatos mémek elárasztottak mindent. A visszhangok közepette Jenner később megerősítette, hogy a túlméretezett fűző „mesterséges" volt.

​2. Rihanna Super Bowl lookja

Rihanna a Super Bowl-n

Fotó: Getty Images

Miután évekig vártunk arra, hogy Riri újra fellépjen, a 2023-as Super Bowlon végre teljesítette kívánságunkat. De nem csak egy felejthetetlen előadással szolgált: a színpadot és piros ruháját − a Loewe által készített mellvédet és overallt, amelyhez egy padlóig érő pufferkabátot és Alaïa-kesztyűt viselt − arra használta fel, hogy bejelentse második babáját A$AP Rockyval.

​3. Beyoncé turnéöltözékei

Beyonc\u00e9 a turn\u00e9j\u00e1n

Fotó: Getty Images

A Renaissance World Tour ruhái minden egyes új előadással felrobbantják az internetet. Mi egy Loewe-lookot hoztunk, amely trompe l'oeil stílusú kesztyűs kezeket tartalmaz. A Beyhive éles szemű tagjai még azt is észrevették, hogy a megjelenés az album „reneszánsz" aspektusára támaszkodik, utalva a korszak egyik népszerű festményére: Sandro Botticelli Vénusz születése című művére.

​4. Doja Cat vörös ruhakölteménye

Doja Cat a p\u00e1rizsi Haute Couture Divath\u00e9ten

Fotó: Getty Images

Sminkmestere, Pat McGrath szerint ezt a megjelenést „Doja Infernójának” hívják. A párizsi Haute Couture Divathéten való részvételhez az énekesnő a testét a káprázatos Schiaparelli-szoknyájához igazította. A szépség megjelenéséhez 30 ezer bíborvörös Swarovski-kristályra volt szükség, hogy beborítsa testét és kopasz fejét.

​5. Gwyneth Paltrow tárgyalótermi stílusa

Gwyneth Paltrow a t\u00e1rgyal\u00e1son

Fotó: Getty Images

Az év másik legfelkapottabb stíluspillanata egy valószínűtlen helyről érkezett: a bíróságról. Gwyneth Paltrow tárgyalása során, amelyben egy 2016-os síbaleset miatt perelték be, az Oscar-díjas színésznő figyelemreméltó szereléseket viselt. A szürke öltönyszettektől a krémszínű garbókig, makulátlanul semleges együttesei a „csendes luxust" mutatták.

​6. Kim Kardashian gyöngyszemei

Kim Kardashian a 2023-as Met-g\u00e1l\u00e1n

Fotó: Getty Images

Már megszokhattuk, hogy Kim Kardashian hullámokat vet a Met lépcsőjén. Tavalyi − Marilyn Monroe hírhedt „Happy Birthday, Mr. President" ruhás − megjelenése volt az eddigi legvitatottabb, de az idei választását sem kímélte az internet népe. Most egy Schiaparelli-lookot öltött magára, ami lényegében egy gyöngysorokkal borított alakformáló ruha volt. A rajongókat a szett egy másik, Kardashian által évekkel korábban viselt outfitre emlékeztette. A megjelenést anno a híres Playboy-fotózásához vette fel.

​7. Margot Robbie Barbie-ruhája

Margot Robbie a Barbie premier\u00e9n

Fotó: Getty Images

Margot Robbie a Barbie film sajtókörútján alaposan beizzította a Barbie-mániát az újraalkotott Mattel-ruhakölteményekkel. A főleg rózsaszínű ruhák között egy csillogó fekete estélyi is előkerült. A sellőruhát − amelyet Daniel Roseberry tervezett a Schiaparelli Haute Couture számára − az 1960-as években megjelent Solo in the Spotlight Barbie baba ihlette.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Getty Images