Rihanna

Rihanna ismét frizurát váltott, és mi nem tudunk betelni vele

Rihanna frufru evolúciója körbeért. A sztár az évek során sok ikonikus frizurát felmutatott, a cuki függönyfrufrutól kezdve a pixie-korszakában a szorosra vágott aszimmetrikus, sőt oldalra nyírt stílusokig.


Legutóbbi megjelenése azonban azt bizonyítja, hogy mostani választása egy ultra-finom, szellős frufru, amely a szempilláit súrolja.

A Fenty x PUMA kollab április 17-i londoni bemutatóján Rihanna egy szürke oversized blézerben, egy faszénszínű rakott nadrágban és egy hozzá illő ingben jelent meg − és persze Fenty x PUMA cipőben egy hasonló árnyalatban.

A megjelenést hosszú, egyenes, feltűzött hajjal párosította. De frizurájának meghatározó jellemzője volt a homlokán egyenesen végigfutó, vízesésszerű, telt frufru is, oldalt hosszabb tincsekkel, melyek szépen keretbe foglalták a halántékát, az arccsontját és az állát.

Ahogy a sminkmestere, Priscilla Ono által az Instagramon megosztott posztban is láthatod, a frufruja pont a megfelelő vastagsággal rendelkezik.

Rihanna új frizurája drámai eltérést jelent legutóbbi frizurájától − az '50-es évek ihlette bouffant bobtól. Bár a színe még mindig a szőke felé hajlik, ez egy világosabb, búzaszínű árnyalat, és nem aranyszőke, amit a legutóbbi Savage X Fenty kampányon viselt.

Bár Rihanna új frizurája egyenesen a 2019-es párizsi divathéten megrendezett Fenty after-partyra repített vissza minket, a stílus egyszerre maffiafeleséges és a menő főnöknős.

Rihanna sminkjét a jellegzetes fekete szemkihúzás, egy villanásnyi cseresznyepiros matt rúzs és ugyanilyen árnyalatú hosszú körmök alkották.

Forrás: Glamour

Nyitókép: Profimedia