Rihanna

Rihanna mindenhova magával viszi ezt a több mint 1 millió forintos táskát

Rihanna továbbra is uralkodik a divat világában – ezúttal ezt azzal pecsételte meg, hogy egy egyszerű anyák napi randiestét igazi stíluspillanattá változtatott. Nézd meg a Fenty Beauty moguljának szemet gyönyörködtető vintage outfitjét, amelyet a New York-i kimozdulós estére viselt kedvesével, A$AP Rockyval!


A ruha

Rihannát szokásához híven nem egy tipikus anyák napi ruhában láthattuk. Ehelyett egy tüzes vörös Comme des Garçons ruhát választott. A vintage darabnak drámai, combig érő hasítéka volt, amelyhez egy fekete, hullámzó rész tartozott, ami egy kis drámaiságot kölcsönzött a megjelenésnek. A felső részen drapériás nyakkivágás és csomózott részlet volt, fehér szöveggel (beleértve a Comme des Garçons logót is). Az összhatás egyszerre volt játékos és tagadhatatlanul Rihanna.

​Mindent a kiegészítőkről

Mint tudjuk, Rihanna imádja az öltözékét a megfelelő kiegészítőkkel teljessé tenni, és ez most sem volt másképp. A monokróm témát egy pár átlátszó, vörös operakesztyűvel dobta fel, amely egészen a felkarjáig ért. Lábbelik terén Amina Muaddi (az egyik kedvenc márkája) fekete és ezüst pántos magassarkúját választotta.

Természetesen egyetlen Rihanna-look sem lehet teljes egy komolyabb ékszerek nélkül. Az énekesnő túlméretezett karika fülbevalót, káprázatos gyémánt kiegészítőket és egy gyémántokkal díszített napszemüvet viselt.

​Mindent a táskáról

A kétgyermekes anyuka a tartósan népszerű, fekete bőrből készült Gucci Horsebit Chain táskát vitte magával, amelyhez hasonlót már nem egyszer választott. Ez a darab nagyjából 2500 (890 ezer forint) és 5000 dollár (1,8 millió forint) közé esik, a viselésenkénti költségek szempontjából teljesen logikus az ismételt használata.

​A$AP Rocky klasszikus megjelenése

Míg Rihanna tagadhatatlanul ellopta a show-t, A$AP Rocky egy kicsit hűvösebbre vette a figurát egy visszafogott öltözékben. Egy időtálló tengerészkék kardigánt viselt, fekete nadrággal és hozzá illő fekete cipővel. De ki ne szeretné, ha egy férfi hátrébb áll, és hagyja, hogy párja legyen a figyelem középpontjában?

Forrás: Bustle

Nyitókép: Getty Images