egy nő a nyári napfényben kalappal nevet

5 kötelező trend, ha frissítenél kicsit a nyári ruhatáradon

Ahogy lassan (de biztosan) közeledünk a nyár felé, általában ránkjön a késztetés, hogy a ruhatárunkat kicsit felfrissítsük. Az aktuális trendeket figyelve kiszúrtunk néhány új stílustippet, amelyek segítségével a meglévő ruhadarabjaidat is könnyen 2024. tavaszi/nyárivá varázsolhatod.


Ha a vétel helyett a meglévő darabjaidat szeretnéd inkább újragondolni, vedd a miniruhát a nadrágod fölé, vágd le a kedvenc farmerod szárát, hogy a szezon rövidnadrágját hozd lére belőle, vagy ásd elő a kedvenc övedet a 2000-es évekből. Az alábbiakban hat módszert mutatunk, amivel felfrissítheted a megjelenésed.

​1. RUHA A FARMER FÖLÉ

egy modell farmerben \u00e9s ruh\u00e1ban

Fotó: Mango

Megosztó, tudjuk, de tökéletes választás azoknak, akik a kedvenc nyári miniruhájukat egy klasszikus bő farmerrel és egy pár papuccsal szeretnék párosítani. Az alábbi Mango ruha oldalán található aszimmetrikus, kaszkádszerű részlet tökéletes kontrasztot alkotnak a túlméretezett farmerrel, így az összkép igazi 200-as évekbeli lesz. Adj hozzá egy pár elegáns papucsot vagy hegyesorrú cipőt a teljes sikk érdekében.

​2. ÁTLÁTSZÓ ZOKNI

\u00e1tl\u00e1tsz\u00f3 zokni

Fotó: Zara

Az áttetsző zokni egy gyors és egyszerű módja annak, hogy olcsón kihasználjuk az áttetsző anyagok trendjét. Párosítsd peep-toe sarokkal, zárt talpú papucsokkal, szandálokkal, edzőcipőkkel, csizmákkal!

Ehhez a stílushoz a nagyvilágból merítettünk némi inspirációt, és egy pasztellszínű, áttetsző zoknit egy kontrasztos, lime flitteres szoknyával kombináltunk, ami tökéletes választás nappalra és éjszakára is.

​3. BOLERO

boler\u00f3 hossz\u00fa szokny\u00e1val

Fotó: Mango

Éljen a boleró visszatérése! Ez a 2000-as évek ihlette klasszikus gyakran látható a kifutón és a street style sztárokon egyaránt. A 19. századi eredetű bolerók általában kivágott kabátkák, katonai, táncos és spanyol toreador hatással. Napjainkban a klasszikus bolerót különböző változatokban, a kivágott kabátoktól kezdve a kardigánokon át az ujjatlan felsőkig újraértelmezték.

Az idei szezonban a karcsú boleró kardigáné a főszerep. Párosítsd egy hozzá illő inggel, egy fehér szaténszoknyával és hegyes lapos cipővel a tökéletes irodai power dressing megjelenéshez!

​4. BERMUDA RÖVIDNADRÁG

bermuda farmernadr\u00e1g

Fotó: Aligne

A bermuda rövidnadrágokat idén nyáron újra elő kell vennünk. Különböző stílusokban kaphatóak, és tetszés szerint választhatunk karcsú vagy széles szabásúak között.

Ehhez a párosításhoz is mutatunk egy inspirációt. Itt a bermuda rövidnadrágot egy ropogós fehér pólóval, kötött pulóver mellénnyel és szandállal párosították a tökéletes nyári megjelenéshez.

​5. ALACSONY SZÉLES ÖV

sz\u00e9les \u00f6v

Fotó: Zara

Néha egy öv, képes átalakítani az egész megjelenést. Ebben a szezonban a legdögösebb a széles lógó öv lesz. Britney Spears és Jennifer Lopez 90-es évek végi ruhatárából inspirálódva ez a darab azonnal felfrissíti a klasszikus slip-ruhákat és szoknyákat.

​6. CAPRI NADRÁG

capri nadr\u00e1g

Fotó: H&M

Végül, de nem utolsósorban itt van a szezon legnagyobb visszatérője: a capri nadrág, más néven biciklis nadrág. A H&M-től vettünk inspirációt, és ezt a klasszikust egy elegáns, réteges felsővel és hálós balerinacipővel kombináltuk.

Forrás: Marie Claire

Nyitókép: Shutterstock