Margot Robbie

Mesés ruhaköltemények a SAG-gáláról, amiket neked is látnod kell

A február a divat szerelmeseinek hónapja. Hihetetlenül kreatív megjelenések árasztják el a kifutókat, nagyszerű stíluskavalkádok a vörös szőnyegeket, szóval bőven el vagyunk látva szépségápolási inspirációval.


A tegnap esti Los Angelesben rendezett SAG-díjátadó is bővelkedett divatos megjelenésekben és lenyűgöző ruhakölteményekben. Nálunk ők voltak a befutók: íme az A-listás színésznők legszebb outfitjei, Jennifer Anistontól kezdve, Anne Hathaway-en át Emma Stone-ig.

​1. Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

Fotó: Profimedia

A vörös szőnyeges öltözködés szakértője, Jen a napcsókos, lágy glam megjelenést választotta a SAG-díjátadóra. A lob frizura csak tetőzte a megjelenést, könnyed, mégis kifinomult hangulatot kölcsönözve a színésznőnek.

2. Laverne Cox

Laverne Cox

Fotó: Profimedia

A lágy füstös szem, a fényes vörös ajkak, a fonat − számos oka van, amiért imádjuk Laverne Cox megjelenését.

​3. Elizabeth Debicki

Elizabeth Debicki

Fotó: Profimedia

A barackfényű trendre rátapintva Elizabeth Debicki lágy glam-lookja olyan, mintha egy kis friss levegőt szívott volna magába.

​4. Jessica Chastain

Jessica Chastain

Fotó: Profimedia

Ígérem, Jessica Chastain barackos tónusú szeme idén tavasszal mindenhol jelen lesz, úgyhogy minél előbb szerezz be egy meleg tónusú palettát.

​5. Brie Larson

Brie Larson

Fotó: Profimedia

Brie Larson sminkje nagyszerűen utánozta a barackos tónusú ruhájának tónusait. Romantikus lágy hullámai pedig csak fokozták tökéletességét.

​6. Margot Robbie

Margot Robbie

Fotó: Profimedia

Margot ikonikus barbie-rózsaszín ajkának eléréséhez Pati Dubroff sminkmester a Chanel Rouge Coco Baume két árnyalatát, a My Rose-t és a Flirty Coralt keverte össze, hogy tökéletes rózsaszín árnyalatot kapjon.

​7. Carey Mulligan

Carey Mulligan

Fotó: Profimedia

Sima és kifinomult, Carey Mulligan egyenes bobja ultra-glam volt a vörös szőnyegen.

​8. Anne Hathaway

Anne Hathaway

Fotó: Profimedia

Bár biztos vagyok benne, hogy Anne Hathaway ragyogása részben a vidámságának köszönhető, ragyogását Gucci Westman sminkmesternek is köszönheti. Korábban a Vital Skin alapozójára és a Liquid Super Loaded illuminátorra esküdött, így a duó állhat a mostani megjelenése mögött is.

​9. Selena Gomez

Selena Gomez

Fotó: Profimedia

Selena Gomez a 90-es évek szupermodelljei előtt tisztelgett ezzel fazonnal.

​10. Emma Stone

Emma Stone

Fotó: Profimedia

A poros rózsaszín ajkak és a lágy szemhéjpír tökéletesen kiegyensúlyozta Emma díszes ruháját.

Forrás: Marie Claire UK

Nyitókép: Profimedia