3 színésznő áll egymás mellett a Golden Globe 2023-as gáláján

Ezek voltak a 2023-as Golden Globe-díjátadó gála legjobb megjelenései

A Golden Globe-gálájával kezdődik Hollywood legfényesebb sztárjainak díjátadó szezonja, amikor a tévé- és filmvilág legnagyobbjai vonulnak fel a vörös szőnyegen, hogy hazavigyék a csillogó aranytrófeát. Mi pedig végre kicsit csámcsoghatunk a megjelenésükön.


Kaley Cuoco

Kivel is kezdhetnénk listánkat, ha nem a várandósan is ragyogó Kaley Cuoco-val, akit A légikísérő sorozatában nyújtott alakításáért jelöltek a díjra. Kaley megjelenése visszafogott és elegáns volt, a sminkjét pedig láthatóan a ruhájához igazította: mindkettő finom, lila árnyalatban tündöklött.

Jenna Ortega

Mindenki új kedvenc színésznője, Jenna Ortega a 2023-as év egyik legnagyobb hajtrendjével, a bob frizurával jelent meg a díjátadó gálán. Természetesen nem csak a haja volt tökéletes a Wednesday színésznőjének. Mályva színű, lágy ruháját egy erőteljesebb, pompázó szemhéjfestékkel kompenzálták, nude ajkakkal. Az összhang maga volt a tökély.

Sheryl Lee Ralph

A ragyogó bőr és hosszú fényes haj Golden Globe-sztárja nem más volt, mint Sheryl Lee Ralph. A népszerű színésznő az elmaradhatatlan vörös szőnyeges tündöklés érdekében nem csak ruháját, hanem szemhéjhát is megcsillogtatta. Kaleyhez hasonlóan ő is összehangolta a sminkjét a ruhájával és úgy tűnik, hogy a nude ajkak lesz a divat 2023-ban.

Sheryl Lee Ralph a 2023-as Golden Globe-d\u00edj\u00e1tad\u00f3n lila ruh\u00e1ban

Getty

Nyitókép: Getty