Fodrász készíti egy nő haját

3 hajtrend, ami jelenleg New York utcáin tombol

Minden elfogultság nélkül mondhatjuk, hogy a legnépszerűbb trendek New York utcáin születnek. Azonban az Upper East Side-tól egészen Brooklynig annyi megjelenésbe ütközhetünk, hogy az könnyen összezavarhat minket. Éppen ezért segítünk 3 jelenleg tomboló New York-i hajtrenddel leegyszerűsíteni a divatkáoszt.


Pillangó vágás

A '70-es évek ihlette pillangó vágás, azaz a butterfly cut 2022 után idén is tovább tombol. A frizura lényege a fokozatos vágás, amivel lényegében két részre: egy alsó és egy felső részre osztják a hajszerkezetet. Felül rövidebb rétegeket találunk, alul pedig hosszabbakat. Ezáltal később sem tűnik fel, hogy a hajad mennyit nőtt az utolsó fodrászlátogatásod óta, ami a folyton időhiányban szenvedő New York-iak számára tökéletes frizura.

Pixie

Ha egy rövid, könnyen kezelhető hajstílust szeretnél magadnak, amivel a havi egyszeri fodrászlátogatáson túl egyáltalán nem kell foglalkoznod, akkor a te hajad a pixie lesz. Egy pixie vágással biztosan időt spórolsz a fürdőszobában. Megerőltetés nélküli és trendi, így érhető, hogy az Egyesült Államokban már most is hódít ez a hajtrend.

Szélfútta hullámok

Ennek a hajstílusnak az a lényege, hogy természetes, tengerparti megjelenést keltsen. Mintha a szél, a nap és a tenger formázta volna a hajunkat lazán hullámossá. Ezt a frizurát a legegyszerűbben kör formájú hajkefe és hajszárító segítségével érhetjük el, ugyanis a hajsütővas sokkal szabályosabb hullámokat készít a hajunkba, ami már egyáltalán nem tengerparti megjelenés. Egy amerikai fodrász elmondása szerint New York utcáin jelenleg hemzsegnek ezek a frizurák.

Nyitókép: Photo by Adam Winger on Unsplash