Szőke hajtincs mellett fésű és olló

Ez a 3 hajtrend uralja majd 2023-at

Vannak olyan hajtrendek, mint a bob, vagy a long bob, melyek sosem mennek ki a divatból. Ezen felül vannak olyan technikák is, mint például a balayage, melyeket minden évben újra és újra kérnek a szalonokban, ennek ellenére mégis minden évben új hajtrendek után kutatunk.


A lehető legjobb inspiráció érdekében a Marie Claire magazinja felkereste az Egyesült Királyság legjobb fodrászait, hogy elmondják, milyen stílusok és hajszínek fogják uralni a 2023-as évet.

Mély oldalválasztás

Néhány évvel ezelőtt a közösségi médiában egyértelművé vált, hogy az oldalválasztás korszaka véget ért, de 2023-ban a celebek, és velük együtt mi is visszaköveteljük. A szakértők szerint érdemes felkészülnünk rá, hogy a mély oldalsó elválasztás lesz újra a divat.

Minden hajtípusnál működik, és otthon is könnyedén kipróbálhatjuk, nem kell fodrászhoz mennünk az elkészítés érdekében.

'90-es évek szupermodellje

Ha nézegetted mostanában a TikTokot, akkor láthattad, hogy a 90-es évek trendjei újra dübörögnek. Ezzel együtt a hajtrendek is visszajönnek. A nagy volumenű hajak, lágy hullámok, és laza frufruk újra divatba jöttek és tombolnak 2023-ban is.

A Wednesday Addams stílus

Nem titok, hogy Jenna Ortega Wednesday Addams karaktere szinte az egész világot magával ragadta, és vele együtt a gótikus stílusát is a szívünkbe zártuk. Így nem meglepő, hogy 2023-ban ez a rajongás a hajtrendekre is kiterjed. Várhatóan rengeteg szuper sötét és hosszú frizurát láthatunk majd az új évben és a klasszikus fonatok és copfok is visszatérnek.