Sarah Jessica Parker

A Szex és New Yorkban érezhetjük magunkat Sarah Jessica Parker és a Fendi közös táskájával

Az utca túloldaláról is jól látható, szinte világító táskát Sarah Jessica Parker karaktere viselte a Szex és New York egyik epizódjában. A különleges kiegészítőt a Fendi luxusdivatház dobja piacra, így egy kicsit mindannyian a sorozatba képzelhetjük magunkat.


Sarah Jessica Parker összefogott a Fendivel, hogy egy ikonikus táska modernizált verzióját dobjanak a piacra a felújított Szex és New York kapcsán. A 3D-s flitterekkel ellátott darabot a Carrie Bradshaw hordta a visszatérő epizódok kilencedik részében. A szemet gyönyörködtető darab rikító rózsaszín árnyalatot kapott, valamint minőségi bőrszíjjal lett ellátva. Az FF logó természetesen kiemelt helyet kapott.


Túlzottan felvilágosult és szexmentes, de nyomokban szerethető az új Szex és New York – kritika
Az És egyszer csak... premierjét úgy vártuk, mint a messiást, aztán vegyes érzelmekkel néztük a decemberben debütáló sorozatot. Ma reggel bemutatták a finálét, erős mondatokkal, meglepő húzásokkal és esendő hibákkal búcsúztunk a barátnőktől, és némi spoilererrel! Kritikánk a fináléról itt olvasható.

A luxsmárka sajtóközleményéből kiderül, hogy a táskát a Fendi 1999/2000-es kollekció eredeti változata ihlette, melyet Sarah Jessica Parker szintén viselt a népszerű sorozat egyik 2000 elején bemutatott epizódjában. Akkoriban óriási őrületet váltott ki a Baguette táska, rengetek más márka is koppintotta ezt a fazont.

A mostani darabot lehet ezek után megvásárolni a Fendi hivatalos oldaláról egy hónapon át. Mivel limitált szériás kiegészítőről beszélünk, így feltehetőleg magas áron találnak majd gazdára, nagyjából 4300 dollárért, ami átszámítva több mint egymillió forintnak felel meg. Hivatalos árról még nem közöltek információkat.