Sarolta hercegnő a szüleivel.

Sarolta hercegnő felkerült a legstílusosabb celebgyerekek listájára

Egy új tanulmány azt elemezte, hogy ki a legstílusosabb celebgyerek.


A királyi rajongók imádják Sarolta hercegnő formális ruháit. A hétéves kislányt általában aranyos ruhákban vagy pólókban és pulóverekben láthatjuk, amelyek gyakran a királyi család kedvencének számító Ralph Laurentől származnak. Így talán nem meglepő, hogy egy nemrégiben készült tanulmány szerint ő a harmadik legstílusosabb celebgyerek.

Az Electric Ride On Cars által készített Celebrity Child Style Report a divattal kapcsolatos Google-kereséseket, az egyes celebgyerekekről írt, divattal kapcsolatos cikkek számát és a cikkek által kapott elkötelezettséget elemezte, hogy megállapítsa, mely celebgyerekeket tartják a legstílusosabbnak.

Sarolta hercegnő 26 000 divathoz kapcsolódó Google-kereséssel a harmadik helyen állt, míg testvérei, György herceg és Lajos herceg a negyedik, illetve az ötödik helyen végeztek. De vajon melyik híres gyerek kaparintotta meg az első helyet?

Kiderült, hogy North West – Kanye West és Kim Kardashian lánya – a legstílusosabb híresség gyermeke, 9,87/10 pontszámmal. A tanulmány megjegyzi, hogy North „nagyon sajátos esztétikát" képvisel, amely a szülei divatválasztásaiból merít ihletet. A mindössze nyolcéves Northnak már most kiterjedt tervezői táskagyűjteménye van, olyan márkákkal, mint a Louis Vuitton, a Dior és a Birkin.

A második helyen Jaden Smith – Will Smith és Jada Pinkett Smith fia – végzett, aki eklektikus ízléséről és színimádatáról ismert. A 24 éves előadóművészt 2016-ban még egy Louis Vuitton női ruhabemutatón is feltűnt modellként.

A Beckham család két tagja is bekerült az első tízbe: Romeo Beckham a hetedik, húga, Harper pedig a nyolcadik helyen végzett. Romeo nemrégiben az Yves Saint Laurent egyik kampányának frontembere volt.

Nyitókép: Getty Images

Forrás: Marie Claire UK