Fiatal nő nyáron napozik selyemsállal a fején

A 2024-es nyár sláger kiegészítője, a selyemsál - így hordd!

Idén nyáron visszautazunk egészen az 50-es évekig – már ami a divatot illeti. A-listás sztárok ugyanis már megmutatták, hogy a szezon fő kiegészítői a selyemsálak lesznek. Mutatjuk, hogyan tudod többféle képen viselni ezt az elegáns kiegészítőt.


Fejen

@ladyelizabeth hack you need this summer! save for later 🤍 #summeroutfit #scarftutorial #classyoutfit #oldmoneyaesthetic #oldmoneystyle #oldmoney #silkscarf #chanelscarf #vintagechanel #scarftrick #scarfhack #fashionhacks #fashiontips #fashiontip #headscarf #headscarftutorial ♬ original sound - Peach Girl

Többféleképpen is a fejünkre köthetjük a sálat, attól függően, hogy milyen külsőt szeretnénk elérni. A legegyszerűbb, ha a sálat háromszög alakba félbehajtjuk, majd a fejünkre helyezzük, és az állunk alatt megkötjük. Ha a filmsztár stílus lenne a cél, akkor a sálat még tekerjük a vállunk köré és kössük meg. Ehhez egy TikTok-felhasználó nyújt segítséget.

Sapkára kötve

A 2024-es szezon legnépszerűbb kombinációja a sál és a baseball-sapka és erre a legnagyobb bizonyíték Hailey Bieber. Ez egy szórakoztató és modern módja a sál viselésének. Egyszerűen csak kössük a sapka köré és az állunknál csomózzuk meg.

Táskán

Selyems\u00e1l a t\u00e1sk\u00e1n

Shutterstock

A táskakiegészítők is visszatértek 2024-re és a selyemsálnál nincs is klasszikusabb és elegánsabb választás. Érdemes kevés anyaggal díszíteni a retikült, hogy textúrált megjelenést adjon, de ne fulladjunk bele az anyagba.

Topként

@alexistolmie

Im obsessed with these sill scarf tops!! 5 easy ways to tie 🫶🏼🫶🏼🫶🏼

♬ Vegas (From the Original Motion Picture Soundtrack ELVIS) - Doja Cat

A fenti TikTok-videó segít, hogy különböző stílusban köthesd topként magadra a sáladat.

Nyak köré

Az igazi francia sikkes hatásért a sálat kösd a nyakad köré. Itt még számtalan variációt végezhetsz: lehet akár masni, vagy egy sima csomó is a nyakadnál, az elegancia garantált lesz.

Nyitókép: Shutterstock

(Glamour)