Tengerparton sétáló nők

A strandruházat felértékelődött, hála ennek a szórakoztató új trendnek

Akár külföldre utazunk, akár egy hazai tóhoz vagy strandra látogatunk, a víznél töltött idő pihentető és regeneráló lehet. Minden nyáron kíváncsian túrjuk elő a korábbi években viselt fürdőruháinkat, vajon még mindig jól áll és divatos-e. Ha az idei szezonban új fürdőruhát vennénk, van egy meghatározó trend, amit csípni fogunk.

Idén nyáron a márkák túllépnek az egyszerű, hagyományos bikiniszetteken, és egész fürdőruhákat alkotnak a hozzájuk illő rövidnadrágokkal és szoknyákkal kiegészítve.

Bár a bikini és a hozzá tartozó szoknya koncepciója felidézheti bennünk a tizenéves korunkat, amikor batikolt kendőkbe csavartuk magunkat a strandon, a 2023-as fürdőszoknyák és rövidnadrágok sokkal menőbbek, mint bármi, amit korábban viseltünk.

Ezek a kiegészítők igazi trendi, nyári kinézetet nyújtanak, amelyek méltóak arra, hogy a fürdőruháinkat önmagukban is ruhákká alakítsák.

A vagány lányoknak szóló Triangl úszómárka idén nyáron nagyjából minden fürdőruha-mintához készített hozzáillő szoknyát és rövidnadrágot. A TJ Swim ugyanígy tett, és minden árnyalatban rövidnadrágot tervezett a fürdőruháihoz.

A Fruity Booty nevű márka néhány szezonnal megelőzte társait, és jó pár éve ezt a trendet erősíti. Tavaly a márka piacra dobta első fürdőruha-kollekcióját, amely aranyos, mintás bikinis szetteket és ugyanilyen mintájú rövidnadrágokat tartalmazott.

A kínálat azonnal sikert aratott, és olyan hírességeken volt látható többek között, mint Addison Rae és Kendall Jenner. Az idei szezonban a márka ismét bikinis és rövidnadrágos szettekkel jelentkezik, és a választékot kiegészítette a hozzá illő szoknyákkal is.