körömlakkok strand háttérben

A nyár trendje: hableányos, kagylós nyaralós körmök

A pálmafás nyaralós körmöknek leáldozott. A helyüket átvették a kagylós, hableányos körmök. Megmutatjuk, milyen körmöket érdemes választanod a következő nyaralásra!


Gyöngyök, kagylók és krómpor. Főként ez a három díszítőelem lesz idén nyáron hangsúlyban a körömtrendeket illetően, úgyhogy te se csodálkozz, ha a strandokon csak ilyen körmökkel találkozol majd. Íme 5 köröm, amivel tuti trendi leszel az idei nyaraláson!

Gyöngyházfényű francia

Az elegáns körmöket kedvelők számára is tartogat az idei trend egy gyönyörű körmöt: a gyöngyházfényű franciát. Ha az egész körmünk fényesítését soknak éreznénk, akkor ez egy tökéletes választás lehet a trendi és az elegáns vonalán mozogva.

Gyöngyök, homok és tengericsillagok

Ha szeretnénk mindent megmutatni a körmünkön, ami a nyár, akkor válasszuk a gyöngyös, homokos, tengericsillagos körömtrendet. Ha francia véggel kérjük a nem díszített körmöket, azzal elegánsabb hatást érhetünk el.

Nude tengericsillagos

Ha évente csak egyszer, mindig a nyaralásra készíttetünk magunknak körmöket, akkor jó választás a naturális vonalon maradni. Erre lehet tökéletes választás a nude köröm, apró, elegáns díszítéssel.

Krómos körmök

Tavaly robbantotta be a köztudatba Hailey Biber a krómport, amivel kezdetben még csak nude színeket extráztak. Az idei divat szerint azonban a krómport bármire rákenhetjük, főként nyáron színekre. Legyen az kék, rózsaszín vagy sárga.

3D kagylók

A kagylók egyértelműen óriási divatba jöttek idén nyárra. Ezt azonban többféleképpen is megjeleníthetjük körmeinken, 3D verzióban is.