Egy nőnek igazítják a szemöldökét

Őrült szemöldöktrend uralkodott el a sztárokon az idei Met-gálán​

A Met-gála egyáltalán nem a visszafogottságról és a hagyományos szépségideálokról híres, hanem az extravagáns külsőkről és kiegészítőkről. A sztárvilág leghíresebb nőiben volt egy közös az idei rendezvényen, mégpedig, hogy nagyon sokan választottak fehérített szemöldököt a sminkjük fő elemének.


Maisie Williams, a Trónok harca fiatal sztárja már a tavalyi évben belengette ezt a divatot, hiszen akkor is egy hasonló megjelenést választott magának. Sminkesei 2021-ben kék pöttyös szemsminkkel és bordó ajkakkal párosították az őrült szemöldököt, idén pedig egy igazán előnyös bubifrizurát készítettek számára, szárnyszerű szemhéjfestéke és rózsaszínű ajkai pedig tökéletesen kiegészítették a kinézetét.

Öltözékének egy fekete, földig érő ruhát választott, melynek elejeén egy fehér színű, fűzőre emlékeztető kiegészítés tetszeleg.

Mellette az egyik legjelentősebb divatikon, Kendall Jenner is beadta a derekát a szokatlan irányzatnak. Eddig megszokott szépségápolási szabályait áthágva megszabadult jellegzetes megjelenésétől. A 2022-es év számra is a megújulást jelenti, ezt pedig tökéletesen illusztrálja eperbarnára festett haja, valamint az erősen telt szemsminkkel párosított világos szemöldöke.

Precious Lee — modell — szintén ehhez a társasághoz csatlakozott, és egy szuperhalvány szemceruzát alkalmazott a tökéletes hatás eléréséhez. Mindezt egy fekete fejdísszel tette egyedibbé, mely egy képkerethez hasonlóan körülölelte a sztár káprázatos csillogását.

Forrás: Glamour