Szempillaspirált a szeméhez emelő nő

Ez a szempillák természetes kiemelésének legújabb módszere

Viszlát, mű-hatás, helló, természetesen dús és hosszú pillák!

Az underlashing nevű módszer kevésbé a kolosszális szempillahatás eléréséről, mintsem arról szól, hogy természetes módon kiemeljük a szempilláinkat. Az egyszerű technika lényege, hogy egy nagyon vékony műszempillát, akár csíkként akár fürtökre vágva, a természetes szempilláink alá helyezünk, szemben a hagyományos módszerrel, ami általában felülre kerül.

Ezzel a technikával néhány másodperc alatt gyönyörűen finom és szinte észrevehetetlen, göndör szempillákat hozhatunk létre.

A módszert kifejlesztő brit Lashify márka egyik vezető oktatója, Jill Medicist elmondta, hogy a szabadalmaztatott underlash technológiával nem kell többé amiatt aggódni, hogy további sminket kell felvinni annak érdekében, hogy elfedjük a műszempilla ragasztási csíkjait.

„Ez egyben lehetővé teszi a legtermészetesebb szempilla megjelenés elérését is.”
@sheimamona One thing about me Imma have me some lash bonding glue and some razor thin underlash #falsies 🤷🏾‍♀️ Using the #kisscosmetics #falscaralashes and they’re 👩🏾‍🍳👌🏾 #MustHaveProducts #BeautyProducts #TikTokReviews #beautytok #mustbuyproducts ♬ Collide (more sped up) - Justine Skye

A módszer tökéletes kivitelezéséhez a megfelelő termékekre van szükség. A legfontosabb egy kíméletes, szembarát pilla ragasztó, ha otthon magad is elkészíted. A Lashify egy extra erős ragasztót is kifejlesztett, amellyel a szempillaspirálok akár hét napig is kitarthatnak.

A Lashify szempillasor felvitelével kapcsolatban Medicist elmondta, hogy azokat úgy kell felvinni a szempilla alá, hogy a rugalmas, sérülésmentes ragasztót a természetes szempillára kenjük, mintha szempillaspirált használnánk, majd a szempillákat a tükörbe nézve tegyük fel.

1. Kezdjük tiszta, száraz szempillákkal.

2. Alkalmazzuk a szempilla ragasztót úgy, mintha a szempillaspirált használnánk, azokra a szempillákra, amelyeket a vékony műszempillákkal szeretnénk elfedni, és hagyjuk, hogy egy kicsit megragadjon.

3. Egy tükör és a megbízható applikátor eszköz segítségével helyezzük el a szempilla alá (akár egy csíkot, akár fürtöket) a természetes szempilláink alatt. Kezdjük a külső sarokban a legnagyobbakkal, majd haladjunk befelé.

4. Óvatosan nyomjuk a helyére a szempillákat, és biztonságosan rögzülnek.

5. Hagyjuk a ragasztót teljesen megszáradni, ami általában néhány percet vesz igénybe.

6. Ha megszáradt, egy szempillaspirált alkalmazva egybefésülhetjük a természetes és a műszempillákat a tökéletes végeredményért.

Az underlashing könnyen és gyorsan feldobhatja bármelyik szemsminket. Helyesen alkalmazva szinte láthatatlanná is válik a szemeken, és beleolvad a természetes szempillákba, elrejtve a műszempillák ragasztó vonalát. A hagyományos műszempillákkal ellentétben az underlashing lehetővé teszi, hogy megőrizzük a természetes szemformánkat.

Emellett szilárdan a helyén marad, mivel minden egyes szempillaszál biztonságosan a fürtökhöz van ragasztva. Ráadásul többször is felhasználhatók, sőt néhányat kifejezetten úgy terveztek, hogy napokig a szempillákon maradjanak, mintha szempilla hosszabbításon lettünk volna. Az eltávolításuk is könnyen elvégezhető egy olaj alapú sminklemosó segítségével.

(Glamour)

Nyitókép: Shutterstock