Karácsonyi adventi naptár parfümökkel és sminktermékekkel az asztalon

Már megjelentek 2023 legvarázslatosabb beauty adventi kalendáriumai

Ennél jobban nem kerülhetnek a szépségrajongók karácsonyi hangulatba.


A szépségápolás szerelmeseinek a karácsony mindig az év legjobb időszaka. Így természetes, hogy visszaszámlálásra vágyunk a nagy napig, és mi mással tehetnénk ezt jobban, mint egy szépségápolási adventi naptárral?

Az ünnepi szezonban kedvenc szépségápolási márkáink tudják, hogyan kell jól bánni velünk: limitált kiadású kollekciókat dobnak piacra, vagy visszahozzák a régi, kultikus kedvenceket, amelyeket még az ünnepi szezon vége előtt elkapkodhatunk.

Mivel a karácsony és az újév egyaránt olyan időszak, amikor a sminkelés és a manikűrözés teljes gőzzel beindulnak, nincs is jobb alkalom arra, hogy elővegyük a szépségápolási adventi naptárat, és kinyissuk a következő napi terméket.

A kínálat jellemzően 12 vagy 24 napos választékban érkezik, és a legkelendőbb termékekből álló gyűjtés általában jóval többet ér, mint amennyit költöttünk a naptárért.

Az alábbiakban összeszedtük a legjobb és legluxusabb szépségápolási adventi naptárakat, amelyeket idén beszerezhetünk.

Charlotte Tilbury adventi naptár 


Charlotte Tilbury minden évben még szebb és dekadensebb adventi naptárat mutat be az előzőhöz képest. Az idei sem kivétel. A 300 dollárért (kb. 111 ezer forint) megvásárolható 2023-as kalendárium rengeteg értékes és gyönyörű terméket rejt magában.

Tartalmazza az összes kedvenc Charlotte Tilbury terméket, köztük az ikonikus Airbrush Flawless Finish Setting Spray-t és természetesen a Beauty Light Wand highlighter/pirosítót két árnyalatát is. A bőrápolás szerelmesei is örülhetnek, a Magic Serum, a Magic Cream és a Magic Lip Oil is bekerült a naptárba.

The Body Shop adventi naptárak


A Body Shop sem vesztegette az időt az ünnepi szezon kezdetén, adventi naptára már elérhető, ráadásul rögtön három különböző változatot adtak ki, különböző árkategóriában. A teljes méretű termékekkel és újdonságokkal teli adventi naptárak mindegyike egy-egy jótékonysági kezdeményezést támogat.

A Box of Wishes 129 dollárért (48 ezer forint), a Box of Wonders 189 dollárért (70 ezer forint), míg a Box of Wishes & Wonders 289 dollárért (kb. 108 ezer forint) vásárolható meg.

Yves Saint Laurent adventi kalendárium


Ha különleges pillanatokra vágyunk a karácsony előtti adventi reggeleken, ezzel a 24 ablakos adventi naptárral biztos meglesz az élmény. Az YSL Beauty mini és teljes méretű szépségápolási termékeit egyaránt tartalmazó kalendáriumban többek között megtalálható az ikonikus Rouge Volupte Shine ajakápoló és a márka ikonikus, Black Opium parfümje is. A kalendárium ára 509 dollár (190 ezer forint).