Sminkek női rózsaszín táskában

3+1 szépségápolási termék, ami kötelező elem a francia nők táskájában

Az valószínűleg már nem titok, hogy a francia nők megszállottjai vagyunk. Stílusban, dizájnban és a szépségápolásban is igyekszünk a példájukat követni. Törekszünk arra, hogy elsajátítsuk az általuk sugárzott sikkes eleganciát. Ehhez pedig 3+1 szépségápolási terméket javaslunk, amiket érdemes a francia nőkhöz hasonlóan a táskánkban tartani.


1. Megbízható rúzs/szájfény

Egy jó minőségű rúzs megmentheti az egész sminkedet, ugyanis nem csak a szádra alkalmazhatod. Ha pirosítóként is használod, akkor helyet és pénzt is spórolhatsz vele. Egy szép, vörös rúzs minden francia nő táskájában megtalálható.

2. Többfunkciós krém

Nincs az a márka és minőség, mely elfedné a kiszáradt arcbőrt és a kicserepesedett ajkakat. Pedig az egészséges bőrön mutat csak igazán jól a smink, ezért érdemes egy többfunkciós krémet tartanod a táskádban, amivel az arcod száraz foltjait és az ajkadat is ápolhatod.

3. Bronzosító a napsütötte hatásért

Bár úgy tűnhet, hogy a francia nők teljesen naturálisak, ne hagyjuk, hogy ez megtévesszenek bennünket – imádják a sminket. A „3” alakos bronzosítás helyett – ahogyan azt sokan csináljuk – a francia nők inkább vízszintesen helyezik fel az arcukra és az orrukra a bronzert, hogy finom, sikkes, napsütötte hatást érjenek el.

3+1 Nyugtató kézkrém

A francia bőr nem véletlenül néz üdének és elegánsnak kortól függetlenül...hidratálás, hidratálás. A többfunkciós krémhez hasonlóan egy tubus kézkrém is megtalálható minden francia nő táskájában.

Nyitókép: Shutterstock

(Pure Wow)